Formules
Recepties
Table food
Een waaier van koude hapjes staat gepresenteerd op staantafels. Uw genodigden kunnen zich meteen tegoed doen aan een ruim assortiment hapjes dat varieert volgens de formule van uw keuze.
Bij deze formule schenken wij cava "Chic", alcoholvrije mojito & fruitsap naar believen. Ook mogelijkheid tot frisdrank, wijn & tapbieren.
-
Quartet Tapas (hapjes op tafel)
Quartet Tapas
Keuze uit 3 thema'sQuartet van Mediterrane tapas
- Zongedroogde tomaatjes
- Duo van groene en zwarte olijfjes
- Mini chorizo
- Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas
- Hompjes rozemarijn focaccia brood
Quartet van Breughel tapas
- Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic
- Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd
- Blokjes Oud Brugge kaas
- Gemarineerde haring
- Hompjes notenbrood
Quartet van Noorse vis tapas
- Kubusjes van warm gerookte zalm
- Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille
- Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie
- Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden
- Pumpernickelbrood
€15,00
-
Creatief & speels
Combinatie van 3 verschillende tapas, afwisselend geplaatst op alle receptietafels.
Trio van gekleurde hoorntjes
- Mousse van broccoli en stick met tomaatberrie
- Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille
- Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes
Gevulde hartige broodmacarons
- Rilette van zalm en Indische kruiden
- Provençaalse groenten en verse kwarkkaas
- Gerookte forel, dille en foreleitjes
- Tapenade van tomaat en room met fijne kruiden
Noors brood
- Gevuld met gerookte forelmousse
- Gevuld met gerookte zalm
€17,00
Fingerfood
Fingerfood is de verzamelnaam voor verschillende koude en warme hapjes in rondgange geserveerd. Een receptie met fingerfood is de ideale manier om veel verschillende hapjes aan uw gasten te serveren.
Bij deze formule schenken wij cava "Chic", alcoholvrije mojito & fruitsap naar believen. Ook mogelijkheid tot frisdrank, wijn & tapbieren.
-
Eenvoudig verrassend (rondgang)
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
- Pumpernickelbroodje met mousse van zalm
- Avruga kaviaar en dille
- Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat
- Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel
- Wrap met een salade van krab, pittige salsaben icebergsalade
- Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes
- Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal,nmayonaise en rose wasabi
- Noors broodje met een mousse van forel en zalm
Hotties
Warme ovenhapjes
- Carré van Italiaanse pizza Royal
- Croque Monsieur
- Quiche Lorraine met Breydelspek
- Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto
- Bruchettini met tapenade van paprikaben gesmolten geitenkaas
- Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
- Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje
- Beignet van gevogelte met pittig pepersausje
- Cigarittos met chorizo en zoetzure saus
- Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus
- Beignets van bloemkool met pestomayonaise
€23,00
-
Originele toetsen
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise
- Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba
- Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas
- Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas
- Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico
- Mini bagels met vispommades
- Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin
- Briochebroodje met een mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit
- Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet van citroenjenever
Hotties
Warme ovenhapjes
- Clafoutis met garnalen en bieslook
- Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus
- Mini flammenkuchen met wilde zalm
- Kruidig toastje met escargot en knoflook
- Mini beefburgertje
- Mini panini met brie en kip
- Mini hotdog
- Lauwwarme cake van krab en mango
- Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter
- Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
- Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus
- Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney
- Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry
- Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise
- Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers
- Gepaneerde calamares met een remouladesausje
€26,00
-
Eenvoudig verrassend speciaal
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
- Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille
- Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat
- Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel
- Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade
- Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes
- Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi
- Noors broodje met een mousse van forel en zalm
Hotties
Warme ovenhapjes
- Carré van Italiaanse pizza Royal
- Croque Monsieur
- Quiche Lorraine met Breydelspek
- Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto
- Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas
- Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
- Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje
- Beignet van gevogelte met pittig pepersausje
- Cigarittos met chorizo en zoetzure saus
- Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus
- Beignets van bloemkool met pestomayonaise
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.
Gevulde macarons
- Chocolade en ganzenlever
- Geitenkaas en Spaanse peper
- Wortel en komijn
- Paprika en Parmezaanse kaas
Quartet van Mediterrane Tapas
- Zongedroogde tomaatjes
- Duo van groene en zwarte olijfjes
- Mini Chorizo
- Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas
- Hompjes rozemarijn focaccia brood
Quartet van Breughel Tapas
- Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic
- Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd
- Blokjes Oud Brugge kaas
- Gemarineerde haring
- Hompjes notenbrood
Quartet van Noorse Vis Tapas
- Kubusjes van warm gerookte zalm
- Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille
- Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie
- Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden
- Pumpernickelbrood
Trio van gekleurde hoorntjes
- Mousse van broccoli en stick met tomaat
- Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille
- Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes
€26,00
-
Originele toetsen speciaal
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise
- Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba
- Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas
- Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas
- Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico
- Mini bagels met vispommades
- Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin
- Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit
- Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet van citroenjenever
Hotties
Warme ovenhapjes
- Clafoutis met garnalen en bieslook
- Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus
- Mini flammenkuchen met wilde zalm
- Kruidig toastje met escargot en knoflook
- Mini beefburgertje
- Mini panini met brie en kip
- Mini hotdog
- Lauwwarme cake van krab en mango
- Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter
- Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
- Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus
- Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney
- Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry
- Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise
- Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers
- Gepaneerde calamares met een remouladesausje
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.
Gevulde macarons
- Chocolade en ganzenlever
- Geitenkaas en Spaanse peper
- Wortel en komijn
- Paprika en Parmezaanse kaas
Quartet van Mediterrane Tapas
- Zongedroogde tomaatjes
- Duo van groene en zwarte olijfjes
- Mini Chorizo
- Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas
- Hompjes rozemarijn focaccia brood
Quartet van Breughel Tapas
- Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic
- Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd
- Blokjes Oud Brugge kaas
- Gemarineerde haring
- Hompjes notenbrood
Quartet van Noorse Vis Tapas
- Kubusjes van warm gerookte zalm
- Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille
- Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie
- Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden
- Pumpernickelbrood
Trio van gekleurde hoorntjes
- Mousse van broccoli en stick met tomaat
- Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille
- Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes
€29,00
-
Oesterbar
Geef een extra dimensie aan uw receptie met een oesterbar. Dagverse oesters worden gepresenteerd op een rollend buffet en door een van onze chefs à la minute geserveerd. We voorzien 1 oester per persoon.
€5.50
Amuse Combi Recepties
Amuse - Combi
Amuses Combi is een receptievorm waarbij een combinatie van fingerfood en amuse gerechtjes geserveerd wordt. Ideaal voor een voorafgaande receptie of als stand alone formule.
Bij deze formule schenken wij cava "Chic", alcoholvrije mojito & fruitsap naar believen. Ook mogelijkheid tot frisdrank, wijn & tapbieren.
-
Lucratieve Combinaties
Fingerfood hapjes
- Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille
- Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat
- Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel
- Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade
- Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes
- Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi
- Noors broodje met een mousse van forel en zalm
- Carré van Italiaanse pizza Royal
- Croque Monsieur
- Quiche Lorraine met Breydelspek
- Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas
- Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen
- Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje
- Beignet van gevogelte met pittig pepersausje
- Cigarittos met chorizo en zoetzure saus
- Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus
- Beignets van bloemkool met pestomayonaise
Amuse gerechtjes (voorgerechtjes)
- Tonnetje met rilette van schelvis op een tzatziki van komkommer en dille
- Seizoen pastei met tartaar van ananas en mango, afgewerkt met een stick van Coppa di Parma
- Filetje van sprot met rode biet, mousse van geitenkaas en pijpuitjes
- Tagliatelle met gepocheerde zalm
- Blini met gerookte Noorse zalm, ui, peterselie en zure room
- Spaanse paella met filet van witte heek
- Ovenschaaltje met lasagne van zalm
- Gevuld baby krabbetje met garnalen
- Spinaziesoepje “Florentine” met blokjes Breydelham
- Tabouleh met citrusvruchten, keftaballetje van gevogelte en citroenvinaigrette
- Risotto met Parmezaanse kaas, champignons en een gebakken kwartelfiletje
- Relish van erwtjes met zachte wasabi en grijze garnaaltjes
- Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje
- Gazpacho van tomaat met geroosterde pijnboompitjes en basilicumolie
- Salade van quinoa met zuiderse groentjes, rozijntjes en gepocheerde roodbaarsfilet
- Italiaanse ham met meloen, curry fruit chutney en pipet met Pineau de Charentes
- Mousse van eend met confit van rode ui en peperkoek crumble
- Concassé van ratatouillegroentjes met mozzarella en basilicum
- Ketchup van wortel met tempura garnaal
€32,00
-
Lucratieve combinaties special
Fingerfood hapjes
- Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille
- Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat
- Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel
- Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade
- Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes
- Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi
- Noors broodje met een mousse van forel en zalm
- Carré van Italiaanse pizza Royal
- Croque Monsieur
- Quiche Lorraine met Breydelspek
- Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas
- Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen
- Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje
- Beignet van gevogelte met pittig pepersausje
- Cigarittos met chorizo en zoetzure saus
- Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus
- Beignets van bloemkool met pestomayonaise
Amuse gerechtjes (voorgerechtjes)
- Tonnetje met rilette van schelvis op een tzatziki van komkommer en dille
- Seizoen pastei met tartaar van ananas en mango, afgewerkt met een stick van Coppa di Parma
- Filetje van sprot met rode biet, mousse van geitenkaas en pijpuitjes
- Tagliatelle met gepocheerde zalm
- Blini met gerookte Noorse zalm, ui, peterselie en zure room
- Spaanse paella met filet van witte heek
- Ovenschaaltje met lasagne van zalm
- Gevuld baby krabbetje met garnalen
- Spinaziesoepje “Florentine” met blokjes Breydelham
- Tabouleh met citrusvruchten, keftaballetje van gevogelte en citroenvinaigrette
- Risotto met Parmezaanse kaas, champignons en een gebakken kwartelfiletje
- Relish van erwtjes met zachte wasabi en grijze garnaaltjes
- Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje
- Gazpacho van tomaat met geroosterde pijnboompitjes en basilicumolie
- Salade van quinoa met zuiderse groentjes, rozijntjes en gepocheerde roodbaarsfilet
- Italiaanse ham met meloen, curry fruit chutney en pipet met Pineau de Charentes
- Mousse van eend met confit van rode ui en peperkoek crumble
- Concassé van ratatouillegroentjes met mozzarella en basilicum
- Ketchup van wortel met tempura garnaal
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes & amuse gerechtjes nog een extra
keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.- Quartet van Mediterrane Tapas
- Quartet van Breughel Tapas
- Quartet van Noorse Vis Tapas
- Gevulde macarons
- Trio van gekleurde hoortjes
Gedetailleerde info van bovenstaande hapjes vindt u terug bij table food.
€35,00
-
Smakelijk gebundeld
Fingerfood hapjes
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise
- Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba
- Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas
- Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas
- Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico
- Mini bagels met vispommades
- Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin
- Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit
- Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet van citroenjenever
- Clafoutis met garnalen en bieslook
- Mini flammenkuchen met wilde zalm
- Kruidig toastje met escargot en knoflook
- Mini beefburgertje
- Mini panini met brie en kip
- Mini hotdog
- Lauwwarme cake van krab en mango
- Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter
- Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen
- Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus
- Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney
- Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry
- Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise
- Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers
- Gepaneerde calamares met een remouladesausje
Amuse gerechtjes (voorgerechtjes)
- Carpaccio van zalm, gravad-lax kruiden, vinaigrette van citroen en ‘micro-leaves’
- Cilindertje van eendenlever, rood fruit en crumble van peperkoek
- Sushi in nori met wakame zeewier en wasabinootje, afgewerkt met een pipet met sojasaus
- Tonnetje met tartaar van zalm en een zalfje van wortel en gember
- Tabouleh met tonijn mi-cuit
- Ragout van Sint-Jakobnootjes met gekonfijte tomaat en spinazie
- Hutsepot van winterse groenten met stukje witte pens
- Stoofpotje van varkenswang en appeltjes
- Vissoepje met stick van scampi
- Smeus van aardappel met zure room, ui en bieslook, grijze garnalen en mousselinesaus
- Asperges of schorseneren (volgens het seizoen) op z’n Vlaams met gepocheerde tongschar
- Thaise salade van kip, krab en mango met een stick van roze garnalen
- Gelei van martini rosso met citrusvruchten en snippers Ganda ham
- Pachadi van rode biet met krielcoquilles en ‘micro-leaves’
- Koud soepje van spinazie met gerookte paling en Garam Masala room
€36,00
-
Smakelijk gebundeld special
Fingerfood hapjes
- Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise
- Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba
- Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas
- Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas
- Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico
- Mini bagels met vispommades
- Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin
- Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit
- Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet van citroenjenever
- Clafoutis met garnalen en bieslook
- Mini flammenkuchen met wilde zalm
- Kruidig toastje met escargot en knoflook
- Mini beefburgertje
- Mini panini met brie en kip
- Mini hotdog
- Lauwwarme cake van krab en mango
- Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter
- Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen
- Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus
- Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney
- Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry
- Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise
- Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers
- Gepaneerde calamares met een remouladesausje
Amuse gerechtjes (voorgerechtjes)
- Carpaccio van zalm, gravad-lax kruiden, vinaigrette van citroen en ‘micro-leaves’
- Cilindertje van eendenlever, rood fruit en crumble van peperkoek
- Sushi in nori met wakame zeewier en wasabinootje, afgewerkt met een pipet met sojasaus
- Tonnetje met tartaar van zalm en een zalfje van wortel en gember
- Tabouleh met tonijn mi-cuit
- Ragout van Sint-Jakobnootjes met gekonfijte tomaat en spinazie
- Hutsepot van winterse groenten met stukje witte pens
- Stoofpotje van varkenswang en appeltjes
- Vissoepje met stick van scampi
- Smeus van aardappel met zure room, ui en bieslook, grijze garnalen en mousselinesaus
- Asperges of schorseneren (volgens het seizoen) op z’n Vlaams met gepocheerde tongschar
- Thaise salade van kip, krab en mango met een stick van roze garnalen
- Gelei van martini rosso met citrusvruchten en snippers Ganda ham
- Pachadi van rode biet met krielcoquilles en ‘micro-leaves’
- Koud soepje van spinazie met gerookte paling en Garam Masala room
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes & amuse gerechtjes nog een extra
keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.- Quartet van Mediterrane Tapas
- Quartet van Breughel Tapas
- Quartet van Noorse Vis Tapas
- Gevulde macarons
- Trio van gekleurde hoortjes
Gedetailleerde info van bovenstaande hapjes vindt u terug bij tablefood.
€39,00
-
Culinair Club
Fingerfood hapjes
- Canapé met ganzenlever en paarse vijg
- Cannelito met zalfje van eend, crumble van noten en Coppa di Parma
- Cakeje van mango met krab met een krabmousse en tomaatparels
- Tonijnsalade met tonijn mi-cuit met Medina kruiden
- Blini met mousse van zure room, Avruga kaviaar en dille
- Cannelé van zalm met dille en roomkaas
- Quiche van jonge prei met schijfjes gravad lax
- Croque van rozijnenbrood met zalm en geitenkaas
- Brioche van wijngaardslakjes en knoflookboter
- Mini croissant met bacon en kaas
- Tortilla met kip ‘Tikka Masalla’
- Tarte tatin van ui met ganzenlever
- Tosti van lam met Raz-el-Hanout kruiden
- Gepaneerde Nobashi garnaal met mayonaise van Vadouvan curry
- Spiesjes van inktvis met dipsausje van knoflook
- Yakitori van gevogelte met zoetzure saus van mango
- Pakora met spinkrab, krokante groentjes en sausje van Indische curry
- Scampi in een krokant jasje van aardappel met wasabimosterd
- Acras van kabeljauw met sausje van lichte yoghurt
Amuse gerechtjes (voorgerechtjes)
- Cilindertje van ganzenlever met 3 structuren van rood fruit
- Plakjes handgesneden gravad lax met aardappeltje met kaviaarroom
- Torentje van taboulez Raz-el-Hanout en tonijn mi-cuit
- Gepocheerde oester met spinazie en mousselinesausje
- Onze eigen visie op vitello tonato
- Quinoa salade met cranberries en parelhoen ballontin
- Pot au feu van scampi in champagne roomsaus met venkel
- Duo van coquilles met curry mayonaise en tartaar van mango en ananas
- Langzaam gegaarde lamsheupjes met seizoen groentjes
- Bisque van langoustine met stick van tijgergarnaal uit Madagaskar
- Kalfszwezerikjes in een sausje van truffel
- Pavé van ombervis op een risotto parmegiano
- Ravioli van artisjok en pecorini in een heldere bouillon van champignons
- Cocktail van kreeft met basilicumolie en krabsnippers
- Gazpacho van knolselder en truffel met stick van Coppa di Parma
- Bloody mary met een oester, gemarineerd zeewier en wodka pipet
- Tartaar van Atlantische zalm met crumble van mediterraan brood
- Salade uit de Perigore streek met truffel en gekonfijte eendenmaagjes
- Koude ravioli met kaas, Chatka kingkrab en shishu purple
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes & amuse gerechtjes nog een extra
keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.- Quartet van Mediterrane Tapas
- Quartet van Breughel Tapas
- Quartet van Noorse Vis Tapas
- Gevulde macarons
- Trio van gekleurde hoortjes
Gedetailleerde info van bovenstaande hapjes vindt u terug bij table food.
€41,00
-
Oesterbar
Geef een extra dimensie aan uw receptie met een oesterbar. Dagverse oesters worden gepresenteerd op een rollend buffet en door een van onze chefs à la minute geserveerd. We voorzien 1 oester per persoon.
€5.50
Seating diner
Laat uw gasten de voeten onder tafel schuiven en genieten van een drie-, vier- of vijfgangendiner. Een diner geeft een stijlvolle uitstraling aan uw feest. U kiest tussen drie menu’s die graderen van een lekkere en kwalitatieve Franse keuken met ons marktmenu tot een luxemenu met gastronomische allures.
-
Marktmenu
Soep
• Spinazie & ricotta…
Soepje van jonge spinazie met gevogelte vélouté en focaccia brood met opgeklopte room van kruidenricotta en tuinkruiden• Witloof & rivierkreeftjes…
Romige soep van Belgisch witloof met snippers van witloof en rivierkreeftjes, op smaak gebracht met Hoegaarden bier• Asperges & ham…
Soep van asperges met dobbelsteentjes van beenham en chiffonade van asperges, geserveerd met een ovenwarme briocheKoude voorgerechten
• Gerookte zalm & quiche van prei…
Op houtskool gerookte zalmfilet met tartaar van tomaat en dille, lauwwarm taartje van prei met warm gerookte kruidenzalm• Gedroogde Savoie ham…
Gedroogde ham uit de Savoie met een waaier van meloen, kommetje gevuld met pasta pesto en gemarineerde tomaat met mozzarellaparelsWarme voorgerechten
• Zalm & scampi…
Filet van gepocheerde zalm met gebakken scampi, mousseline van basilicum en een nantuasaus met tomaat, bieslook en sjalotjes• Witte heek…
Op vel gebaken witte heek met een puree met karnemelk, prei en grijze garnaal, gepocheerd eitje, romige wittewijnsaus met Noilly Prat en een krokantje van ParmezaanTussendoortje
• Mango en framboos…
Sorbet van sappige mango met bosframbozen en kletskop van munt• Framboos…
Sorbet van zuurzoete frambozen met kletskop van framboos• Groene appel…
Sorbet van groene appel met crumble van speculoosHoofdgerechten
• Varkenshaasje…
Varkenshaasje met een saus van Wostyn mosterd, aardappelgratin met reblochonkaas, duxelle van champignons en boonrolletje met spek• Kalkoen…
Filet van kalkoen met een saus van truffel, aardappelmousseline en seizoen groentjes• Rode poon…
Filet van rode poon met gewokte Indiase groentjes,gratin van aardappel en sausje van vadouvan curry• Schelvis…
Filet van gebakken schelvis met een ratatouillepannetje van courgette, paprika, aubergine, tomaat en gestoofde krielaardappeltjesDessert
• Ananas en kokos…
Carpaccio van fijne sneetjes ananas met roomijs van kokosmelk en shot van Batida de Coco• Citroentaart met zijn sorbet…
Citroentaart met Italiaanse meringue, pipet van limoncello en sorbet van zachte calamansi limoen• Warme Peer & frangipane…
Lauwwarm taartje van stoofpeer en frangipane, bolletje roomijs van gekarameliseerde amandelen en krokante kletskop€55
-
Banketmenu
Degustatie soep
• Ravioli en groene asperges…
Grote ravioli gevuld met kreeft en een velouté van groene asperges, op smaak gebracht met platte peterselie en koriander• Bouillabaisse van zeevruchten…
Scampi, krielcoquilles en kokkels in een pittig bouillabaisse, geserveerd met toast van knoflook, rouille en gemalen kaas• Witloof en truffel…
Witloofsoepje met rilletjes van witloof en Coppa di Parma, op smaak gebracht met tapenade van truffelKoude voorgerechten
• Zalmtartaar en krabklauw…
Tartaar met een duo van Atlantische zalm gekruid met olijfolie en citroen, crumble van wasabinootjes, Kingkrab in kruidenolie en vinaigrette van avruga kaviaar• Tongschar en wortel…
Filet van gestoomde tongschar met zalfje van wortel en gember, krokante brunoise van paprika en kruidenolie met kurkumaWarme voorgerechten
• Rogfilet en krielcoquilles…
Rogfilet met krielcoquilles, gemarineerde tomaat en spinazie, asperges omwikkeld met gerookte zalm en mousseline van citrusfruit• Goudmakreel…
Op vel gebakken filet van goudmakreel met tuingroenten, romig sausje van groene pepertjes en RieslingwijnTussendoortje
• Mango en framboos…
Sorbet van sappige mango met bosframbozen en kletskop van munt• Framboos…
Sorbet van zuurzoete frambozen met kletskop van framboos• Groene appel…
Sorbet van groene appel met crumble van speculoos
Hoofdgerechten
• Zadelbiefstuk van lam…
Pavé van lamszadel op een taartje van polderaardappel en gerookte knoflook, carrousel van groene groenten en een lamsjus met acaciahoning en wilde tijm• Parelhoen…
Suprême van parelhoen met een saus van truffel, gratin van polderaardappel met Oud Brugge kaas, duxelle van champignons en fagot van groene boontjes• Kabeljauw…
Rugstuk van kabeljauw met een feuilletée-taartje van prei en wortel, broccolipuree en sausje van Chardonnaywijn• Pavé van snoek…
Snoekpavé met gevulde artisjokbodem op Bretoense wijze, gedraaide worteltjes, flan van aardappel en een saus van witte wijn en peperbolletjesDesserten
• Soufflé grand marnier…
IJssoufllé met grand marnier, coulis van abrikoos, gekonfijte kumquats, mousse van witte chocolade en crumble van chocolademeringue• Nougat…
Cilinder van nougat uit Montelimar met een krokante mengeling van pistache en amandel• Karamel en appel…
Lauwwarme tarte tatin met crème anglaise, roomijs van gekarameliseerde amandelen en een Brugse kletskop€60
-
Succesmenu
Degustatie soep
• Ravioli en groene asperges…
Grote ravioli gevuld met kreeft en een velouté van groene asperges, op smaak gebracht met platte peterselie en koriander
• Bouillabaisse van zeevruchten…
Scampi, krielcoquilles en kokkels in een pittig bouillabaisse, geserveerd met toast van knoflook, rouille en gemalen kaas
• Witloof en truffel…
Witloofsoepje met rilletjes van witloof en Coppa di Parma, op smaak gebracht met tapenade van truffel
Koude voorgerechten
• Sint-Jacobsnoot en grijze garnalen…
Sint-Jacobsnootjes met een mousse van krab, grijze handgepelde garnalen en een tartaar van courgette en tomaat
• Tonijn en pomme moscovite…
Fijne plakjes tonijn mi-cuit met medina kruiden, zalfje van aubergines, lauwwarme aardappel in de pel met een mousselinesaus, grijze garnalen en avruga kaviaar
• Rilette en Thais…
Kleine rilette van Sardines met lauwwarme zeebaars, rucolasalade en een dressing van citroen en roze pepersWarme voorgerechten
• Zeebaars en pijlinktvisjes…
Zeebaarsfilet op een puree van artisjok met een luchtige citroenmousseline, pijlinktvisjes met mediterrane kruiden, clamschelpjes en roze pompelmoes
• Reuzetijgergarnaal uit Madagaskar
Tijgergarnalen uit Madagaskar met zuiderse aromaten, taartje van brickdeeg en Provençaalse groenten
• Langoustines en witte heek…
Langoustines op een puree van gemarineerde tomaat, gebakken pavé van witte heek op étuvée van lamsoren en een saus van Indische saffraan
Tussendoortje
• Oester & limoen…
Oester ‘creuse 00’ op wakame zeewier, gelei van wilde tijm en sorbet van calamansi limoen
• Coquilles en champagne…
Sorbet van champagne met een carpaccio van coquilles, gedroogde appelblokjes en munt
• Gemarineerde zalm en limoen…
Fijne plakjes gemarineerde zalm met dillekruiden en sorbet van limoen
Hoofdgerechten
• Filet van hert…
Filet van hert met een saus van graantjesmosterd en pinot noir, gratin met aardpeer, puree van savooikool en wortel met gekonfijte varkenswang
• Tamme eendenfilet…
Magret van wijfjeseend met gedroogde Italiaanse ham, sausje van sinaasappel, puree van knolselder en een étuvée van groene groentjes
• Lamskroontje en zwezerik…
Kroontje van texels lam met Coppa di Parma, brochette van zwezerik, sausje van dragon, doperwtjes en tomaatparels, geprakte aardappel en mousselinesaus
• Rugstuk van heilbot…
Filet van heilbot met kasteelaardappeltjes, waaier van seizoen groenten, handgepelde Zeebrugse garnalen en een mousselinesaus met limoen
Dessert
• Bittere chocolade en zoete mango…
Cacaoboon gevuld met een mousse van bittere chocolade, kern van hazelnoten en zoute karamel en een coulis van cassis, frambozen en snippers pepermunt
• Tweemaal framboos…
Misérable met Madagaskar vanille en frambozen, zalfje van bosfruit en sorbet van frambozen opgesmukt met een macaron
• Mangolissimo…
Mousse van mascarpone en kokos met een hart van mango , tartaar van ananas en mango, coulis van passievrucht en afgewerkt met een shot Batida de Coco€70
Walking diner
Place 2 Cook
Beleef een ganse avond culinair plezier met ons walkingdinner concept. Deze originele formule bestaat uit drie delen waarbij vloeiend van het ene luik naar het andere wordt genavigeerd. We starten bij het voorgerecht en eindigen met een dessertgedeelte. De gasten maken als het ware een culinaire wandeling doorheen de verschillende gerechten en bedienen zichzelf. De gerechten worden telkens geserveerd op degustatiebordjes, in kleinere porties dus, waardoor iedereen vrij kan nemen wat hij/zij wenst. Tijdens het hoofdgerecht gaan onze chefs met dagverse ingrediënten aan de slag en worden de gerechten à la minute klaargemaakt en voor u geserveerd. Deze ‘live-cooking’ zorgt voor extra entertainment en is een ware foodexperience voor uw gasten.
-
Alpha Concept
Voorgerechtgedeelte
The Foodies
• Salade met toast van escargots en knoflookboter
• Quiche van prei met gerookte zalm en ‘micro-leaves’
• Yakitori van gevogelte met zoetzure mango pickels
• Krielcoquilles met tomaat en spinazie
• Acras van kabeljauw met slaatje van courgettetartaar
• Gevuld krabbetje met garnalen
• Lasagne van zalm
• Zeebrugs patatje met mousselinesausje en grijze garnalenHet Soepbuffet
• Vélouté soepje ‘Agnes Sorel’ met Parijse champignons en kalkoen
• Spinazie soepje ‘Florentine’ met luchtige ricotta room
• Toscaanse tomatensoep met brunoise van paprika
• Soepje van asperges met lente-uitjes*
• Roomsoep van pompoen met gember
• Crème van courgette en komkommer met brunoise van courgette
en zongedroogde tomaat
The Food Towers
• Tonnetje met tzatziki van komkommer, rilette van schelvis, dille en citroen
• Pasta pesto met staartjes van rivierkreeftjes en espuma van paprika
• Cremeux van erwt en wasabi met grijze garnaaltjes en groene scheutjes
• Cocktail van lengfilet, mimosa salade van ei en kerstomaatjes
• Zalfje van gerookte zalm, tartaar van tomaat en stick van tijgergarnaal
• Filetje van sprot, blokjes rode biet, geitenkaasmousse en pijpuitjes
• Gazpacho van tomaat met pijnboompitjes en basilicum olie
• Mousse van eend, konfijt van paarse vijg en seizoen fruit
• Slaatje tagliatelle met gerookte zalm, stukje gepocheerde zalm
en gribiche sausHoofdgerechtgedeelte
The Wok
• Macaroni ‘Carbonara’ met champignons en baconsnippers
• Fusili met zachte gekruide tomatenroomsaus en Toscaanse groenten
• Penne in groenten tajine met honing en zachte kruiden
• Penne met kalkoen, paprika en Thaise currysaus
• Fusili met gorgonzolasaus, walnoot, peer en blokjes Breydel ham
• Macaroni in pesto roomsaus met venusschelpen “Con Vongole”Tepan Yaki
• Mini hamburgertjes met wedges van gekruide aardappel in de pel
• Medaillon van kalkoen met gegratineerde bloemkool en broccoli
• Kippenhaasjes in roomsaus met Malabarpeper, whisky,
spek en aardappelgratin
• Biefstukje met ragout van aardappelblokjes, groene boontjes en knoflook
• Varkenshaasje met mediterrane ratatouille en bearnaisesaus
• Zalmbrochettes met paprika en Kantonese rijst
• Groenten burgers met groene groentjes en sausje van rode pestoThe Komforen
Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet
• Hoevekip met groentjes en krielaardappeltjes met champignonsaus
• Kalfsblokjes op bourgondische wijze met spek, zilveruitjes en Bourgognewijn
• Lomo van varken ‘Masala’ met tomaat, ui en spek
• Vlaamse rundstoverij met Orval bier, compote van appel en krielaardappeltjes
• Hartje van witte heek in nantuasaus met schaaldieren en groentjes
• Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel
• Osso Bucco van kalkoenschenkel met groenten
• Spaanse paella met kip, chorizo en schaaldieren
• Griekse moussaka van aubergines en lamsgehakt
• Lasagne met groentjesDessertenbuffet 'Prestige'
Zie detailinfo categorie dessert.
€65
-
Beta Concept
Voorgerechtgedeelte
The Foodies
• Salade met toast van escargots en knoflookboter
• Quiche van prei met gerookte zalm en ‘micro-leaves’
• Yakitori van gevogelte met zoetzure mango pickels
• Krielcoquilles met tomaat en spinazie
• Acras van kabeljauw met slaatje van courgettetartaar
• Gevuld krabbetje met garnalen
• Lasagne van zalm
• Zeebrugs patatje met mousselinesausje en grijze garnalenHet Soepbuffet
• Vélouté soepje ‘Agnes Sorel’ met Parijse champignons en kalkoen
• Spinazie soepje ‘Florentine’ met luchtige ricotta room
• Toscaanse tomatensoep met brunoise van paprika
• Soepje van asperges met lente-uitjes*
• Roomsoep van pompoen met gember
• Crème van courgette en komkommer met brunoise van courgette
en zongedroogde tomaatThe Food Towers
• Tonnetje met tzatziki van komkommer, rilette van schelvis, dille en citroen
• Pasta pesto met staartjes van rivierkreeftjes en espuma van paprika
• Cremeux van erwt en wasabi met grijze garnaaltjes en groene scheutjes
• Cocktail van lengfilet, mimosa salade van ei en kerstomaatjes
• Zalfje van gerookte zalm, tartaar van tomaat en stick van tijgergarnaal
• Filetje van sprot, blokjes rode biet, geitenkaasmousse en pijpuitjes
• Gazpacho van tomaat met pijnboompitjes en basilicum olie
• Mousse van eend, konfijt van paarse vijg en seizoen fruit
• Slaatje tagliatelle met gerookte zalm, stukje gepocheerde zalm
en gribiche sausHoofdgerechtgedeelte
The Wok
• Macaroni ‘Carbonara’ met champignons en baconsnippers
• Fusili met zachte gekruide tomatenroomsaus en Toscaanse groenten
• Penne in groenten tajine met honing en zachte kruiden
• Penne met kalkoen, paprika en Thaise currysaus
• Fusili met gorgonzolasaus, walnoot, peer en blokjes Breydel ham
• Macaroni in pesto roomsaus met venusschelpen “Con Vongole”Tepan Yaki
• Mini hamburgertjes met wedges van gekruide aardappel in de pel
• Medaillon van kalkoen met gegratineerde bloemkool en broccoli
• Kippenhaasjes in roomsaus met Malabarpeper, whisky,
spek en aardappelgratin
• Biefstukje met ragout van aardappelblokjes, groene boontjes en knoflook
• Varkenshaasje met mediterrane ratatouille en bearnaisesaus
• Zalmbrochettes met paprika en Kantonese rijst
• Groenten burgers met groene groentjes en sausje van rode pestoThe Komforen
Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet
• Hoevekip met groentjes en krielaardappeltjes met champignonsaus
• Kalfsblokjes op bourgondische wijze met spek, zilveruitjes en Bourgognewijn
• Lomo van varken ‘Masala’ met tomaat, ui en spek
• Vlaamse rundstoverij met Orval bier, compote van appel en krielaardappeltjes
• Hartje van witte heek in nantuasaus met schaaldieren en groentjes
• Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel
• Osso Bucco van kalkoenschenkel met groenten
• Spaanse paella met kip, chorizo en schaaldieren
• Griekse moussaka van aubergines en lamsgehakt
• Lasagne met groentjesThe Plates
Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...• Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
• Bavarois van zalm met sojabonen op en roggebroodje
• Terrine van coquilles met een remouladesaus, appelkappertjes en toast
• Huzarensalade met boontjes en op hout gerookte haringfilet
• Seizoen meloen met Ganda ham, pipet van Pineau de Charentes en curry fruit chutneyDessertenbuffet 'Prestige'
Zie detailinfo categorie dessert.
€70,00
-
Gamma Concept
Voorgerechtgedeelte
The Foodies
• Truffelhamburgertjes op risotto van wilde bospaddenstoelen
• Lasagne van Atlantische zalm met limoenroom
• Op vel gebakken witte heek op een puree van karnemelk en grijze garnalen
• Mosselen met gemarineerde tomaat en koriander
• Oester met zachte kruidenboter, fondue van spinazie en knoflook
• Hutsepot van knolgroenten met gekonfijte varkenswangetjes
• Crème Brulée van ganzenlever met appel en gerookte eendenborst
• Compote van appel met schijfjes gebakken bloedworst
Het Soepbuffet
• Crème van witte asperges met kruidenroom en grijze garnaaltjes*
• Velouté van groene peultjes, room van tuinkruiden en blokjes Breydel ham
• Pompoensoepje met schartongfilet en Rodenbach bier
• Soepje van kalkoen met truffel, gestoofde paddenstoeltjes en baconsnippers
• Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en knoflooktoast
• Helder soepje van bospaddenstoelen met reepjes kruidenpannenkoek
• Oosters soepje van kokos met Thaise curry en kippenreepjes
The Food Towers
• Tartaar van Atlantische zalm met crumble van mediterraan brood
• Ratatouille met gepocheerde pladijs en crumble van spek
• Wakame zeewier met sushi van nori en kreeft, pipetje met soja en wasabi
• Zalfje van wortel en gember met gepocheerde tongschar en groene kruiden
• Concassé van tomaat met grijze garnaaltjes en aspic van gazpacho
• Koude cappuccino van koriander en spinazie, gerookte paling en ‘garam masala’
• Glaasje met gelei van martini rosso, agrumes en snippers Ganda Ham
• Salade van Noordzee krab met mango en paprika , kroepoek van wasabi
• Op hout gerookte zalm, saus Alain Chapel, avruga kaviaar & micro-leavesHoofdgerechtgedeelte
The Wok
• Macaroni ‘Carbonara’ met champignons en baconsnippers
• Fusili met zachte gekruide tomatenroomsaus en Toscaanse groenten
• Penne in groenten tajine met honing en zachte kruiden
• Penne met kalkoen, paprika en Thaise currysaus
• Fusili met gorgonzolasaus, walnoot, peer en blokjes Breydel ham
• Macaroni in pesto roomsaus met venusschelpen “Con Vongole”Tepan Yaki
• Mini hamburgertjes met wedges van gekruide aardappel in de pel
• Medaillon van kalkoen met gegratineerde bloemkool en broccoli
• Kippenhaasjes in roomsaus met Malabarpeper, whisky,
spek en aardappelgratin
• Biefstukje met ragout van aardappelblokjes, groene boontjes en knoflook
• Varkenshaasje met mediterrane ratatouille en bearnaisesaus
• Zalmbrochettes met paprika en Kantonese rijst
• Groenten burgers met groene groentjes en sausje van rode pestoThe Komforen
Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet
• Hoevekip met groentjes en krielaardappeltjes met champignonsaus
• Kalfsblokjes op bourgondische wijze met spek, zilveruitjes en Bourgognewijn
• Lomo van varken ‘Masala’ met tomaat, ui en spek
• Vlaamse rundstoverij met Orval bier, compote van appel en krielaardappeltjes
• Hartje van witte heek in nantuasaus met schaaldieren en groentjes
• Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel
• Osso Bucco van kalkoenschenkel met groenten
• Spaanse paella met kip, chorizo en schaaldieren
• Griekse moussaka van aubergines en lamsgehakt
• Lasagne met groentjesThe Plates
Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...• Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
• Bavarois van zalm met sojabonen op en roggebroodje
• Terrine van coquilles met een remouladesaus, appelkappertjes en toast
• Huzarensalade met boontjes en op hout gerookte haringfilet
• Seizoen meloen met Ganda ham, pipet van Pineau de Charentes en curry fruit chutneyDessertenbuffet 'Prestige'
Zie detailinfo categorie dessert.
€72,00
-
Delta Concept
Voorgerechtgedeelte
The Foodies
• Salade met toast van escargots en knoflookboter
• Quiche van prei met gerookte zalm en ‘micro-leaves’
• Yakitori van gevogelte met zoetzure mango pickels
• Krielcoquilles met tomaat en spinazie
• Acras van kabeljauw met slaatje van courgettetartaar
• Gevuld krabbetje met garnalen
• Lasagne van zalm
• Zeebrugs patatje met mousselinesausje en grijze garnalenHet Soepbuffet
• Vélouté soepje ‘Agnes Sorel’ met Parijse champignons en kalkoen
• Spinazie soepje ‘Florentine’ met luchtige ricotta room
• Toscaanse tomatensoep met brunoise van paprika
• Soepje van asperges met lente-uitjes*
• Roomsoep van pompoen met gember
• Crème van courgette en komkommer met brunoise van courgette
en zongedroogde tomaatThe Food Towers
• Tonnetje met tzatziki van komkommer, rilette van schelvis, dille en citroen
• Pasta pesto met staartjes van rivierkreeftjes en espuma van paprika
• Cremeux van erwt en wasabi met grijze garnaaltjes en groene scheutjes
• Cocktail van lengfilet, mimosa salade van ei en kerstomaatjes
• Zalfje van gerookte zalm, tartaar van tomaat en stick van tijgergarnaal
• Filetje van sprot, blokjes rode biet, geitenkaasmousse en pijpuitjes
• Gazpacho van tomaat met pijnboompitjes en basilicum olie
• Mousse van eend, konfijt van paarse vijg en seizoen fruit
• Slaatje tagliatelle met gerookte zalm, stukje gepocheerde zalm
en gribiche sausHoofdgerechtgedeelte
The wok
• Kippenhaasje in ‘vadouvan’ currysaus met paprika, courgette en Chinese kool
• Gewokte scampi in een getomateerde witte wijnsaus met Toscaanse kruiden
• Tijgergarnaal met jonge prei, appel en sausje van curry en kokos
• Traag gegaarde lam met boontjes, aardappeltjes, honing en saus van tijmTepan-Yaki
• Borstjes van jonge kwartel met rösti
• Barberie wijfjeseend met tartiflette van reblochon en spek
• Filet van kangoeroe met mediterrane gekruide aardappeltjes en portsaus
• Irish Rib-Eye met flan van champignons en pepersausje
• Filet van parelhoen met gratin van bloemkool en broccoli
• Filet pure met fagot van boontjes en spek
• Lamsheupje met mediterrane kruiden en gratin dauphinoisThe Komforen
Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet
• Langzaam gegaarde lamsbout ‘7 uur’ in eigen jus
• Zeebaarsfilet op een ratatouille van Zuiderse groentjes
• Reuzetijgergarnalen uit Madagaskar met ‘vadouvan’ massala
• Canadese coquilles met fondue van prei en gemarineerde tomaat
• Kalfszwezerik met morieltjes en champagne roomsausThe Plates
Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...• Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum
• Bavarois van zalm met sojabonen op en roggebroodje
• Terrine van coquilles met een remouladesaus, appelkappertjes en toast
• Huzarensalade met boontjes en op hout gerookte haringfilet
• Seizoen meloen met Ganda ham, pipet van Pineau de Charentes en curry fruit chutneyDessertenbuffet 'Prestige'
Zie detailinfo categorie dessert.
€77,00
-
Omega Concept
Voorgerechtgedeelte
The Foodies
• Truffelhamburgertjes op risotto van wilde bospaddenstoelen
• Lasagne van Atlantische zalm met limoenroom
• Op vel gebakken witte heek op een puree van karnemelk en grijze garnalen
• Mosselen met gemarineerde tomaat en koriander
• Oester met zachte kruidenboter, fondue van spinazie en knoflook
• Hutsepot van knolgroenten met gekonfijte varkenswangetjes
• Crème Brulée van ganzenlever met appel en gerookte eendenborst
• Compote van appel met schijfjes gebakken bloedworst
Het Soepbuffet
• Crème van witte asperges met kruidenroom en grijze garnaaltjes*
• Velouté van groene peultjes, room van tuinkruiden en blokjes Breydel ham
• Pompoensoepje met schartongfilet en Rodenbach bier
• Soepje van kalkoen met truffel, gestoofde paddenstoeltjes en baconsnippers
• Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en knoflooktoast
• Helder soepje van bospaddenstoelen met reepjes kruidenpannenkoek
• Oosters soepje van kokos met Thaise curry en kippenreepjes
The Food Towers
• Tartaar van Atlantische zalm met crumble van mediterraan brood
• Ratatouille met gepocheerde pladijs en crumble van spek
• Wakame zeewier met sushi van nori en kreeft, pipetje met soja en wasabi
• Zalfje van wortel en gember met gepocheerde tongschar en groene kruiden
• Concassé van tomaat met grijze garnaaltjes en aspic van gazpacho
• Koude cappuccino van koriander en spinazie, gerookte paling en ‘garam masala’
• Glaasje met gelei van martini rosso, agrumes en snippers Ganda Ham
• Salade van Noordzee krab met mango en paprika , kroepoek van wasabi
• Op hout gerookte zalm, saus Alain Chapel, avruga kaviaar & micro-leavesHoofdgerechtgedeelte
The wok
• Kippenhaasje in ‘vadouvan’ currysaus met paprika, courgette en Chinese kool
• Gewokte scampi in een getomateerde witte wijnsaus met Toscaanse kruiden
• Tijgergarnaal met jonge prei, appel en sausje van curry en kokos
• Traag gegaarde lam met boontjes, aardappeltjes, honing en saus van tijmTepan-Yaki
• Borstjes van jonge kwartel met rösti
• Barberie wijfjeseend met tartiflette van reblochon en spek
• Filet van kangoeroe met mediterrane gekruide aardappeltjes en portsaus
• Irish Rib-Eye met flan van champignons en pepersausje
• Filet van parelhoen met gratin van bloemkool en broccoli
• Filet pure met fagot van boontjes en spek
• Lamsheupje met mediterrane kruiden en gratin dauphinoisThe Komforen
Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet
• Langzaam gegaarde lamsbout ‘7 uur’ in eigen jus
• Zeebaarsfilet op een ratatouille van Zuiderse groentjes
• Reuzetijgergarnalen uit Madagaskar met ‘vadouvan’ massala
• Canadese coquilles met fondue van prei en gemarineerde tomaat
• Kalfszwezerik met morieltjes en champagne roomsausThe Plates
Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...• Carpaccio van zalm, aardappeltje met kaviaar room
• Fijne plakjes Gravad Lax, blini met zijn zalfje en ‘avruga’ kaviaar
• Cilindertje van ganzenlever met structuren van rood fruit en crumble van peperkoek
• Cannelloni van gerookte zalm, rivierkreeftjes en flinterdunne ananas
• Pachadi van rode biet met krielcoquilles en geitenkaas
• Gevuld krabbetje op een chiffonade van krokante ijsbergsalade
• Torentje van tabouleh met citrusvruchten en bonito tonijn mi-cuitDessertenbuffet 'Prestige'
Zie detailinfo categorie dessert.
€82,00
Standing diner
The best of both worlds. Bij een standingdinner genieten uw gasten van de flexibele en ongedwongen sfeer bij een walkingdinner en het comfort van bediend te worden aan tafel. Het diner bestaat uit 10 gangen waarbij uw gasten kleine gerechtjes geserveerd krijgen en dit volgens een vast menu. Voor dit trendy concept voorzien we dan ook – naast het culinair aspect – een aangepaste setting waarbij uw gasten kunnen plaatsnemen aan hoge bartafels en in lounge corners. De menumogelijkheden zijn gradueel opgemaakt van lekkere gerechtjes die passen in het seizoens- en marktaanbod tot hoogstaande luxecomposities.
-
Lekker samenspel
Koude creaties
- Opera van zalm met zijn mousse, geblancheerde sojabonen en een vinaigrett van mierikswortel
- Combinatie van sushi met nori en shashimi van tonijn, wakamé zeewier met een pipet van soja en crumble van wasabi
Soepje
- Romige vissoep met rivierkreeftjes en een brunoise van venkel
Warme ontdekkingen
- Scampi met een sausje van kokosnoot en vadouvan masala, fondue van prei en een brunoise van verse ananas
- Filet van snoekbaars op een ratatouille van zuiderse groenten, gekonfijt tomaatje en dragon
Duo van vlees
- Zacht gebakken kwartelfilet met een tartiflette van aardappel, reblochon kaas en mediterrane kruiden
Gebakken hamburgertje met een sausje van truffel en risotto met parmigiano
Zoete afsluiters
- Amandelbiscuit gedrenkt in kirsch met frambozen en vanille saus
- Tiramisu met een pipet van amaretto en gepocheerde peertjes
- Mals chocoladecakeje, lauwwarm geserveerd
€60,00
-
Genotvol collectief
Koude creaties
- Opera van zalm met zijn mousse, geblancheerde sojabonen en een vinaigrette van mierikswortel
- Combinatie van sushi met nori en shashimi van tonijn, wakamé zeewier met een pipet van soja en crumble van wasabi
Soepje
- Romige vissoep met rivierkreeftjes en een brunoise van venkel
Warme ontdekking
- Scampi met een sausje van kokosnoot en vadouvan masala, fondue van prei en een brunoise van verse ananas
- Filet van snoekbaars op een ratatouille van zuiderse groenten, gekonfijt tomaatje en dragon
Duo van vlees
- Zacht gebakken kwartelfilet met een tartiflette van aardappel, reblochon kaas en mediterrane kruiden
- Gebakken hamburgertje met een sausje van truffel en risotto met parmigiano
Zoete afsluiter
- Amandelbiscuit gedrenkt in kirsch met frambozen en vanille saus
- Tiramisu met een pipet van amaretto en gepocheerde peertjes
- Moelleux van bittere chocolade
€65,00
-
Delicieuze schakels
Koude creaties
- Cilindertjes van ganzenlever met rood fruit en crumble van speculoos
- Fijne plakjes tonijn ‘mi-cuit’ met quinoa, courgette gemarineerd in olijfolie en groene kruiden
Soepje
- Romige kreeftensoep verrijkt met een vleugje armagnac
Warme ontdekking
- Coquilles met vadouvan vinaigrette van limoen en koriander, carpaccio van coquilles en kingkrab
- Gebakken zeebaars met een fondue van lamsoortjes en kleine venusschelpen, pijlinktvisjes en kruidenolie met kurkuma,
Duo van vlees
- Suprême van parelhoen, saus met morieljes, asperges en champignons
- Filetje van melklam met een fondue van groene kool en bacon, aardappelkransje
Zoete afsluiter
- Selectie van kazen met konfijt van vijgen, gedroogd fruit en flûte van rozijn en noten
- Krokantje met 3 chocolades en brunoise van mango, mini macarons en rood fruit
- Tiramisu met aardbeien
€70,00
Desserten
Dessertmogelijkheden
-
The Classics
We gaan rond met een selectie van verschillende desserts in mini-vorm, 3 per persoon. De klassieke banketbakkerskeuken is onze inspiratiebron. Denken we hierbij aan fruittaartjes, forêt-noir, javanais, miserable & diverse gebakjes met bavarois & biscuit.
€5,00
-
Prestige
Deze dessertformule combineert een dessertbuffet en een rechtstreekse bediening aan de gasten. Het dessertgedeelte wordt hier opgedeeld in drie luiken. Het geheel is een weelde aan desserts die voor de perfecte afsluiter zorgt van een walkingdinner of voor een vloeiende overgang naar het volgende luik van uw feest of event.
Chariot rollend buffet
Een trendy dessertwagentje uitgerust met vuurfonteinen en kleurvlammen presenteert een luxueus assortiment aan zoete verleidingen. Het assortiment bestaat uit kleine dessertjes, gaande van fruittaartjes tot forêt-noir, javanais, miserable & diverse gebakjes met bavarois en biscuit.Sorbet
Rondgang van een sorbet
• Mango
• Groene appel
• Framboos
• Limoen
• Passievrucht
Hotties
Rondgang van een warm dessertje
• Mini tarte tatin
• Mini moelleux van chocolade
• Pastei di nata (Portugees bladerdeegtaartje)€14,00
Nachtsnack
Wij serveren een hartige versnapering voor uw gasten om een kleine honger op te vangen tijdens uw event of feest. U kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden.
-
Vlaamse frietjes
Heerlijke versgebakken Vlaamse frietjes, geserveerd in een puntzak met saus naar keuze. De frietjes worden bedeeld aan een buffet.
€5
-
Hamburgertjes
Echte beefburgers in miniformaat. We voorzien twee stuks per persoon die rechtstreeks aan de gasten geserveerd worden.
€5
-
Belegde mini-sandwiches
Belegde mini-sandwiches met verschillende soorten beleg.
€5