Goeiemorgen!
We starten de dag met een buffet voorzien van koffie, thee assortiment, waters & fruitsap. Dit in combinatie met kleine versnaperingen, Viennoiserie of een uitgebreid ontbijt.
-
Koffie met versnaperingen
Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken gecombineerd met heerlijke kleine versnaperingen.
-
Koffie 'Viennoiserie'
Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap, frisdranken en een assortiment van heerlijke boterkoeken op buffet.
-
Ontbijt
Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken. Ontbijt met broodjes, boterkoeken, een heerlijk roerei, al dan niet met spek en kaas, Italiaanse ham, gerookte zalm, cornflakes, fruitsalade, yoghurt, …
Even pauze...
Wanneer u opteert voor een korte pauze tijdens uw meeting hebben we diverse mogelijkheden zoals het beste uit de bakkerskeuken, kleine versnaperingen of “Healthy” snacks. Hierbij een buffet van warme dranken, waters & fruitsap.
-
Koffie met versnaperingen
Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken gecombineerd met heerlijke kleine versnaperingen.
-
Koffie met healthy snacks
Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken. Gezonde snacks zoals fruitsalade, yoghurt en flapjacks in diverse smaken.
-
Koffie met het beste uit de bakkerskeuken
Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken. Assortiment van kleine gebakjes zoals soesjes, tompoes, brownie, eclairs...
Menu
Bij een lunchmenu nemen uw gasten plaats aan tafel en worden ze bediend. Onze chefs hebben telkens een menu samengesteld waarbij bewust gekozen is voor lichte gerechten.
-
Simpelweg Lekker (2 gangen)
Soep
Dagsoep van de chef met broodjes
Hoofdgerecht
• Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes
• Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus
• Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille
-
Een dagje aan Zee (3 gangen)
Soep
Dagsoep van de chef met broodjes
Hoofdgerecht
• Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes
• Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus
• Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille
Dessert
• Mousse van Belgische melkchocolade
• Coupe vanille
• Wafel met boter en suiker
-
Beleven is genieten (3 gangen)
Voorgerecht
• Salade met gerookte zalm
• Salade met Italiaanse ham en meloen
• Salade met geitenkaas, honing en nootjes
Hoofdgerecht
• Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes
• Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus
• Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille
Dessert
• Mousse van Belgische melkchocolade
• Coupe vanille
• Wafel met boter en suiker
-
Beleef het op zee (3 gangen)
Voorgerecht
• Filet van zalm met basilicumpuree, prei en nantuasaus
• Vissoep met garnaaltjes, looktoast en rouille
• Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en salade
Hoofdgerecht
• Filet van kabeljauw met aardappelgratin, seizoen groenten en wittewijnsaus
• Varkenshaasje met gestoofde krielaardappeltjes, boonrolletje, worteltjes en sausje van peper en whisky
• Pladijsfilet met Zeebrugs patatje, mousselinesaus en groene groentjes
Dessert
• Moelleux van chocolade met een bolletje vanille-ijs
• Sorbet van het seizoen
• Italiaanse tiramisu
Walking lunch
Dit concept is de tegenhanger van het klassiek tafelen en geeft uw gasten de vrijheid om bijvoorbeeld te netwerken en zich te mengen onder de genodigden terwijl amusegerechtjes geserveerd worden. Ondertussen kan men ook al aanschuiven aan een buffet. U kiest uit zes thema’s, gaande van Vlaamse klassiekers tot exotische wereldkeuken. Een walking omvat 5 amusegerechtjes en 2 buffetten.
-
Vlaams
Rondgang
• Glaasje met tomaat garnaal, mayonaise en dille
• Rolletjes van Breydelham en gekruide geitenkaas op een roggebroodje
• Brunoise van peer met een mousse van Achelse blauwkaas en peperkoek
• Salade van boontjes en gerookte haring met een dressing van rood fruit
• Sprotfiletjes met rode biet, pijpajuintjes en geitenkaas
• Glaasje met salade van pladijs met prei en spek, Brugse beschuit
• Verloren brood met witte pens en chutney van appel
• Zeebrugs patatje met zure room, garnalen en tartaarsaus
• Bladerdeeggebakje met mimosa van ei en asperges
Buffetten
• Ovengebakken ham met tuingroenten, boerenbrood en Tierenteyn graantjesmosterd
• Karnemelksmeus met prei en gebakken wijting filet
• Hutsepot van poldergroenten met gekonfijte varkenswangetjes
-
De zee
Rondgang
• Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje
• Focaccia met pittige tonijnsalade en stick van olijfjes
• Tartaar van zalm met wortelpuree, dille en citroen
• Gerookte heilbot met ui en peterselie, blini met zure room
• Salade van boontjes met krokant spek en gebakken wijting
• Gestoomde tongrolletjes met penne, gazpacho en basilicum vinaigrette
• Brunoise van courgette met mosselvlees en espuma van bisque
• Tonijn mi-cuit met een zalfje van aubergines en courgettesliertjes
• Tagliatelle van zalm met ui, tomaat en bieslook
Buffetten
• Ratatouillegroentjes met gebakken roodbaarsfilet
• Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel
• Pot-au-feu van Noordzee vis met brunoisegroentjes
-
Frans
Rondgang
• Mousse van eend met zijn gerookte filet, konfijt van ui en seizoen fruit
• Brie de Meaux met gelei van kweepeer en roggebroodje
• Salade van gebakken kippenreepjes en champignons
• Gerookte forel met ratatouille
• Ravioli met eekhoorntjesbrood en vinaigrette van truffel
• Escabeche van zeevruchten en mandarijn
• Paté en croûte met rood fruit en zijn coulis
• Salade van linzen met Montbéliard worst en eendenmaagjes
Buffetten
• Le vrai cassoulet de Toulouse met eendevleugeltjes en worstjes
• Schartongfiletjes met botersaus en brunoisegroentjes
• Boeuf bourguignon met krielaardappeltjes
-
Mediterraans
Rondgang
• Spiesje van tomaat en mozzarella
• Serranoham met spiesje meloen, pipet van Pineau de Charentes en curried fruit chutney
• Mediterrane focaccia met salade van pittige tonijn en olijfjes
• Fusilli met gebraden kippenreepjes
• Terrine van zuiderse groenten met
krielcoquilles
• Carpaccio met Parmezaanse kaas, gekonfijte tomaatjes, olijfolie en balsamico azijn
• Penne gazpacho met stick van chorizo
Buffetten
• Spaanse paella met kip en zeevruchten
• Lasagne van zalm
• Moussaka met aubergines en lamsgehakt
-
Del mundo
Rondgang
• Salade imperial van mihoen met gemarineerde gamba’s
• Carpaccio met Parmezaanse kaas, gekonfijte tomaatjes, olijfolie en balsamico azijn
• Tagliatelle van zalm met zijn gepocheerde filet en bieslookvinaigrette
• Pasta pesto met rivierkreeftvlees, espuma van paprika en wasabinootje
• Sprotfiletje met rode biet, pijpuitjes en mousse van geitenkaas
• Paté en croûte met rood fruit en zijn coulis
• Gazpacho van witloof met blokjes Breydelham
• Brie de Meaux met uienchutney en tarwebrood
Buffetten
• Moussaka van rund met aubergines en hompjes brood
• Indiase stoofschotel met rijst, kip, Indische groenten en saus met vadouvan masala
• Pot-au-feu van Noordzee vis met wittewijnsaus en brunoisegroentjes
-
Healthy
Rondgang
• Tartaar van tomaat met parels van mozzarella en pestovinaigrette
• Gerookte zalm met ui en peterselie, geserveerd op een aardappelblini
• Tzatziki van komkommer met tartaar van zalm en kroepoek van rode kerrie
• Salade van quinoa met cranberry’s en gebakken scampi
• Relish van erwt met wasabi, gepelde grijze garnalen en micro-leaves
• Salade van groene asperges met walnoten, tomaat, notenolie en gerookte eendenfilet
• Kleine coquilles met tartaar van courgette
• Caesar salade met gebraden kippenreepjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en crumble van mediterrane
kruiden
Buffetten
• Groenten tajine met medaillons van konijn
• Gevulde artisjokbodems op Bretoense wijze met gepocheerde witte heek
• Lasagne van pesto groenten
Broodjeslunch
Een broodjeslunch is een ideale formule voor een lunchpauze tijdens een event. De broodjes worden aangeboden zoals op een receptie waarbij de gasten bediend worden. Hierbij is ook een soepbuffet voorzien waarbij de gasten de vrijheid hebben om nog een soep naar keuze bij te nemen.
-
Traditional breads
Soep
• Pompoen
• Spinazie
• Courgette en komkommer
• Champignons
• Toscaanse tomatensoep
Koude broodjes
• Maanzaadbroodje met gerookte zalm en kruidenkaas
• Haverbroodje met Italiaanse ham en zongedroogde tomaatjes
• Vloerbroodje met salade van tonijn en perzik
• Waldkorn broodje met kippenwit, curry en rucola
• Sandwich met gebraiseerde ham en mosterdboter
• Briochebroodje met eenden mousse en uienconfituur
• Croissant met brie en perensiroop
• Wrap met krabsalade, babyleaf en salsa
Warme broodjes
• Panini met kip en kaas
• Slice of pizza
• Broodje met pesto en mozzarella
• Bruschetta met tomaat
• Croque monsieur
1uur => 3 koude + 1 warm broodje p.p. en een soepbuffet
1u30 => 4 koude + 2 warm broodje p.p. en een soepbuffet
Table food receptie
Een waaier van koude hapjes staat gepresenteerd op staantafels. Uw genodigden kunnen zich meteen tegoed doen aan een ruim assortiment hapjes dat varieert volgens de formule van uw keuze. Bediening is bij dit concept niet voorzien.
-
Quartet Tapas
Keuze uit 3 thema’s.
Quartet van Mediterrane tapas
• Zongedroogde tomaatjes
• Duo van groene en zwarte olijfjes
• Mini chorizo
• Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas
• Hompjes rozemarijn focaccia brood
Quartet van Breughel tapas
• Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic
• Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd
• Blokjes Oud Brugge kaas
• Gemarineerde haring
• Hompjes notenbrood
Quartet van Noorse vis tapas
• Kubusjes van warm gerookte zalm
• Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille
• Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie
• Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en
kruiden
• Pumpernickelbrood
-
Creatief & speels
Combinatie van 3 verschillende tapas, afwisselend geplaatst op alle receptietafels.
Trio van gekleurde hoorntjes
gepresenteerd in een plexi display
• Mousse van broccoli en stick met tomaatberrie
• Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille
• Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes
Gevulde hartige broodmacarons
• Rilette van zalm en Indische kruiden
Provençaalse groenten en verse kwarkkaas
Gerookte forel, dille en foreleitjes
Tapenade van tomaat en room met fijne kruiden
Noors brood
• Gevuld met gerookte forelmousse
• Gevuld met gerookte zalm
Fingerfood receptie
Fingerfood is de verzamelnaam voor verschillende koude en warme hapjes die u gewoon met uw handen eet. Een receptie met fingerfood is de ideale manier om veel verschillende hapjes aan uw gasten te serveren. U stelt zelf uw fingerfoodreceptie samen aan de hand van onderstaande formules. Bediening is voorzien.
-
Eenvoudig verrassend
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
• Pumpernickelbroodje met mousse van zalm,
Avruga kaviaar en dille
• Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas
en gemarineerde tomaat
• Soesje gevuld met een mousse van Breydelham
en gerookte amandel
• Wrap met een salade van krab, pittige salsa
en icebergsalade
• Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes
• Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot
• Kuipje gevuld met tomaat garnaal,
mayonaise en rose wasabi
• Noors broodje met een mousse van forel en zalm
Hotties
Warme ovenhapjes
• Carré van Italiaanse pizza Royal
• Croque Monsieur
• Quiche Lorraine met Breydelspek
• Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto
• Bruchettini met tapenade van paprika
en gesmolten geitenkaas
• Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
• Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje
• Beignet van gevogelte met pittig pepersausje
• Cigarittos met chorizo en zoetzure saus
• Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus
• Beignets van bloemkool met pestomayonaise
-
Originele toetsen
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
• Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise
• Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba
• Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas
• Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas
• Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico
• Mini bagels met vispommades
• Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin
• Briochebroodje met een mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit
• Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet
van citroenjenever
Hotties
Warme ovenhapjes
• Clafoutis met garnalen en bieslook
• Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus
• Mini flammenkuchen met wilde zalm
• Kruidig toastje met escargot en knoflook
• Mini beefburgertje
• Mini panini met brie en kip
• Mini hotdog
• Lauwwarme cake van krab en mango
• Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter
• Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
• Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus
• Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney
• Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry
• Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise
• Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers
• Gepaneerde calamares met een remouladesausje
-
Eenvoudig verrassend speciaal
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
• Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille
• Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat
• Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel
• Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade
• Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes
• Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot
• Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi
• Noors broodje met een mousse van forel en zalm
Hotties
Warme ovenhapjes
• Carré van Italiaanse pizza Royal
• Croque Monsieur
• Quiche Lorraine met Breydelspek
• Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto
• Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas
• Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
• Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje
• Beignet van gevogelte met pittig pepersausje
• Cigarittos met chorizo en zoetzure saus
• Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus
• Beignets van bloemkool met pestomayonaise
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.
Gevulde macarons
• Chocolade en ganzenlever
• Geitenkaas en Spaanse peper
• Wortel en komijn
• Paprika en Parmezaanse kaas
Quartet van Mediterrane Tapas
• Zongedroogde tomaatjes
• Duo van groene en zwarte olijfjes
• Mini Chorizo
• Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas
• Hompjes rozemarijn focaccia brood
Quartet van Breughel Tapas
• Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic
• Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd
• Blokjes Oud Brugge kaas
• Gemarineerde haring
• Hompjes notenbrood
Quartet van Noorse Vis Tapas
• Kubusjes van warm gerookte zalm
• Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille
• Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie
• Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden
• Pumpernickelbrood
Trio van gekleurde hoorntjes
• Mousse van broccoli en stick met
tomaatberrie
• Zalmmousse, afgewerkt met gerookte
zalm en dille
• Salade van kip en saffraan en
pipet van Pineau de Charentes
Moluga kaviaar
• Russische Moluga kaviaar met blini’s,
geserveerd met zure room en sjalot
-
Originele toetsen speciaal
Breadbites
Hapjes op een bodempje van deeg
• Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise
• Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba
• Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas
• Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas
• Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico
• Mini bagels met vispommades
• Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin
• Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit
• Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat,
afgewerkt met pipet van citroenjenever
Hotties
Warme ovenhapjes
• Clafoutis met garnalen en bieslook
• Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus
• Mini flammenkuchen met wilde zalm
• Kruidig toastje met escargot en knoflook
• Mini beefburgertje
• Mini panini met brie en kip
• Mini hotdog
• Lauwwarme cake van krab en mango
• Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter
• Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld
Plates
Warme prikhapjes
• Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus
• Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney
• Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry
• Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise
• Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers
• Gepaneerde calamares met een remouladesausje
Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.
Gevulde macarons
• Chocolade en ganzenlever
• Geitenkaas en Spaanse peper
• Wortel en komijn
• Paprika en Parmezaanse kaas
Quartet van Mediterrane Tapas
• Zongedroogde tomaatjes
• Duo van groene en zwarte olijfjes
• Mini Chorizo
• Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas
• Hompjes rozemarijn focaccia brood
Quartet van Breughel Tapas
• Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’
uit Veurne in citroen aspic
• Witte pensjes in een dressing
van zachte mosterd
• Blokjes Oud Brugge kaas
• Gemarineerde haring
• Hompjes notenbrood
Trio van gekleurde hoorntjes
• Mousse van broccoli en stick met
tomaatberrie
• Zalmmousse, afgewerkt met gerookte
zalm en dille
• Salade van kip en saffraan en
pipet van Pineau de Charentes
Moluga kaviaar
• Russische Moluga kaviaar met blini’s,
geserveerd met zure room en sjalot
Quartet van Noorse Vis Tapas
• Kubusjes van warm gerookte zalm
• Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille
• Zachte haringfilet gerookt op
beukenhout en olie
• Gemarineerde rivierkreeftjes met
‘gravad lax’ dressing en kruiden
• Pumpernickelbrood
Buffet à gogo
Een formule waarbij de gasten aanschuiven aan een uitgebreid koud en warm buffet en zich ‘à gogo’ kunnen bedienen van soep en voorgerecht tot dessert.
-
Buffet à gogo
VOORGERECHTGEDEELTE (1 uur)
Soep
• Vissoepje met rouille, gemalen kaas en looktoast
Koude voorgerechten
• Carpaccio met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en olijfolie
• Italiaanse ham met meloen en curry fruit chutney
• Pasta salade met Breydelham, komkommer en tomaat
• Tomaatjes gevuld met vissalade
• Gazpacho van spinazie met gerookte paling en room van ‘garam masalla’
• Salade van linzen met saucisse de Montbéliard
• Gepocheerde roodbaarsfiletjes met agrumes en olijven
• Salade en broodassortiment
HOOFDGERECHTGEDEELTE (1 uur)
Hoofdgerechten
• Stoverij van lam met een honing-tijmsaus
• Pasta met kalkoen, Thaise currysaus en paprika
• Pot-au-feu van Noordzee vis met jonge groentjes
DESSERTS (rondgang)
• Crème brulée met speculoos
• Chocomousse met rood fruit
• Pastei Di Nata (Portugees bladerdeeggebakje)