Belgium Pier Meeting & teambuilding logo
T +32 (0)50 43 37 50
  • Algemeen
  • Zalen
  • Formules
  • Activiteiten
  • Foto's
  • Contact
Belgium Pier Meeting & teambuilding logo
Meeting & Teambuilding | Formules
  • Algemeen
  • Zalen
  • Formules
  • Activiteiten
  • Foto's
  • Contact
Home
Formules

Maak uw keuze
  • Koffie ontvangst
  • Koffie break
  • Lunchmenu's
  • Walking lunches
  • Broodjeslunches
  • Receptie formules
  • Specials

Goeiemorgen!

We starten de dag met een buffet voorzien van koffie, thee assortiment, waters & fruitsap. Dit in combinatie met kleine versnaperingen, Viennoiserie of een uitgebreid ontbijt.

  • Koffie met versnaperingen

    Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken gecombineerd met heerlijke kleine versnaperingen.

  • Koffie 'Viennoiserie'

    Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap, frisdranken en een assortiment van heerlijke boterkoeken op buffet.

  • Ontbijt

    Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken. Ontbijt met broodjes, boterkoeken, een heerlijk roerei, al dan niet met spek en kaas, Italiaanse ham, gerookte zalm, cornflakes, fruitsalade, yoghurt, …

Even pauze...

Wanneer u opteert voor een korte pauze tijdens uw meeting hebben we diverse mogelijkheden zoals het beste uit de bakkerskeuken, kleine versnaperingen of “Healthy” snacks. Hierbij een buffet van warme dranken, waters & fruitsap.

  • Koffie met versnaperingen

    Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken gecombineerd met heerlijke kleine versnaperingen.

  • Koffie met healthy snacks

    Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken. Gezonde snacks zoals fruitsalade, yoghurt en flapjacks in diverse smaken.

  • Koffie met het beste uit de bakkerskeuken

    Een buffet voorzien van koffie, assortiment thee, waters, fruitsap en frisdranken. Assortiment van kleine gebakjes zoals soesjes, tompoes, brownie, eclairs...

Menu

Bij een lunchmenu nemen uw gasten plaats aan tafel en worden ze bediend. Onze chefs hebben telkens een menu samengesteld waarbij bewust gekozen is voor lichte gerechten.

  • Simpelweg Lekker (2 gangen)

    Soep

    Dagsoep van de chef met broodjes


    Hoofdgerecht

    • Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes

    • Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus

    • Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille

  • Een dagje aan Zee (3 gangen)

    Soep

    Dagsoep van de chef met broodjes


    Hoofdgerecht

    • Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes

    • Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus

    • Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille


    Dessert

    • Mousse van Belgische melkchocolade

    • Coupe vanille

    • Wafel met boter en suiker

  • Beleven is genieten (3 gangen)

    Voorgerecht

    • Salade met gerookte zalm

    • Salade met Italiaanse ham en meloen

    • Salade met geitenkaas, honing en nootjes


    Hoofdgerecht

    • Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes

    • Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus

    • Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille


    Dessert

    • Mousse van Belgische melkchocolade

    • Coupe vanille

    • Wafel met boter en suiker

  • Beleef het op zee (3 gangen)

    Voorgerecht

    • Filet van zalm met basilicumpuree, prei en nantuasaus

    • Vissoep met garnaaltjes, looktoast en rouille

    • Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en salade


    Hoofdgerecht

    • Filet van kabeljauw met aardappelgratin, seizoen groenten en wittewijnsaus

    • Varkenshaasje met gestoofde krielaardappeltjes, boonrolletje, worteltjes en sausje van peper en whisky

    • Pladijsfilet met Zeebrugs patatje, mousselinesaus en groene groentjes


    Dessert

    • Moelleux van chocolade met een bolletje vanille-ijs

    • Sorbet van het seizoen

    • Italiaanse tiramisu


Walking lunch

Dit concept is de tegenhanger van het klassiek tafelen en geeft uw gasten de vrijheid om bijvoorbeeld te netwerken en zich te mengen onder de genodigden terwijl amusegerechtjes geserveerd worden. Ondertussen kan men ook al aanschuiven aan een buffet. U kiest uit zes thema’s, gaande van Vlaamse klassiekers tot exotische wereldkeuken. Een walking omvat 5 amusegerechtjes en 2 buffetten.

  • Vlaams

    Rondgang

    • Glaasje met tomaat garnaal, mayonaise en dille

    • Rolletjes van Breydelham en gekruide geitenkaas op een roggebroodje

    • Brunoise van peer met een mousse van Achelse blauwkaas en peperkoek

    • Salade van boontjes en gerookte haring met een dressing van rood fruit

    • Sprotfiletjes met rode biet, pijpajuintjes en geitenkaas

    • Glaasje met salade van pladijs met prei en spek, Brugse beschuit

    • Verloren brood met witte pens en chutney van appel

    • Zeebrugs patatje met zure room, garnalen en tartaarsaus

    • Bladerdeeggebakje met mimosa van ei en asperges


    Buffetten

    • Ovengebakken ham met tuingroenten, boerenbrood en Tierenteyn graantjesmosterd

    • Karnemelksmeus met prei en gebakken wijting filet

    • Hutsepot van poldergroenten met gekonfijte varkenswangetjes

  • De zee

    Rondgang

    • Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje

    • Focaccia met pittige tonijnsalade en stick van olijfjes

    • Tartaar van zalm met wortelpuree, dille en citroen

    • Gerookte heilbot met ui en peterselie, blini met zure room

    • Salade van boontjes met krokant spek en gebakken wijting

    • Gestoomde tongrolletjes met penne, gazpacho en basilicum vinaigrette

    • Brunoise van courgette met mosselvlees en espuma van bisque

    • Tonijn mi-cuit met een zalfje van aubergines en courgettesliertjes

    • Tagliatelle van zalm met ui, tomaat en bieslook


    Buffetten

    • Ratatouillegroentjes met gebakken roodbaarsfilet

    • Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel

    • Pot-au-feu van Noordzee vis met brunoisegroentjes

  • Frans

    Rondgang

    • Mousse van eend met zijn gerookte filet, konfijt van ui en seizoen fruit

    • Brie de Meaux met gelei van kweepeer en roggebroodje

    • Salade van gebakken kippenreepjes en champignons

    • Gerookte forel met ratatouille

    • Ravioli met eekhoorntjesbrood en vinaigrette van truffel

    • Escabeche van zeevruchten en mandarijn

    • Paté en croûte met rood fruit en zijn coulis

    • Salade van linzen met Montbéliard worst en eendenmaagjes


    Buffetten

    • Le vrai cassoulet de Toulouse met eendevleugeltjes en worstjes

    • Schartongfiletjes met botersaus en brunoisegroentjes

    • Boeuf bourguignon met krielaardappeltjes

  • Mediterraans

    Rondgang

    • Spiesje van tomaat en mozzarella

    • Serranoham met spiesje meloen, pipet van Pineau de Charentes en curried fruit chutney

    • Mediterrane focaccia met salade van pittige tonijn en olijfjes

    • Fusilli met gebraden kippenreepjes

    • Terrine van zuiderse groenten met

    krielcoquilles

    • Carpaccio met Parmezaanse kaas, gekonfijte tomaatjes, olijfolie en balsamico azijn

    • Penne gazpacho met stick van chorizo


    Buffetten

    • Spaanse paella met kip en zeevruchten

    • Lasagne van zalm

    • Moussaka met aubergines en lamsgehakt

  • Del mundo

    Rondgang

    • Salade imperial van mihoen met gemarineerde gamba’s

    • Carpaccio met Parmezaanse kaas, gekonfijte tomaatjes, olijfolie en balsamico azijn

    • Tagliatelle van zalm met zijn gepocheerde filet en bieslookvinaigrette

    • Pasta pesto met rivierkreeftvlees, espuma van paprika en wasabinootje

    • Sprotfiletje met rode biet, pijpuitjes en mousse van geitenkaas

    • Paté en croûte met rood fruit en zijn coulis

    • Gazpacho van witloof met blokjes Breydelham

    • Brie de Meaux met uienchutney en tarwebrood


    Buffetten

    • Moussaka van rund met aubergines en hompjes brood

    • Indiase stoofschotel met rijst, kip, Indische groenten en saus met vadouvan masala

    • Pot-au-feu van Noordzee vis met wittewijnsaus en brunoisegroentjes

  • Healthy

    Rondgang

    • Tartaar van tomaat met parels van mozzarella en pestovinaigrette

    • Gerookte zalm met ui en peterselie, geserveerd op een aardappelblini

    • Tzatziki van komkommer met tartaar van zalm en kroepoek van rode kerrie

    • Salade van quinoa met cranberry’s en gebakken scampi

    • Relish van erwt met wasabi, gepelde grijze garnalen en micro-leaves

    • Salade van groene asperges met walnoten, tomaat, notenolie en gerookte eendenfilet

    • Kleine coquilles met tartaar van courgette

    • Caesar salade met gebraden kippenreepjes, Parmezaanse kaas, pijnboompitjes en crumble van mediterrane

    kruiden


    Buffetten

    • Groenten tajine met medaillons van konijn

    • Gevulde artisjokbodems op Bretoense wijze met gepocheerde witte heek

    • Lasagne van pesto groenten

Broodjeslunch

Een broodjeslunch is een ideale formule voor een lunchpauze tijdens een event. De broodjes worden aangeboden zoals op een receptie waarbij de gasten bediend worden. Hierbij is ook een soepbuffet voorzien waarbij de gasten de vrijheid hebben om nog een soep naar keuze bij te nemen.

  • Traditional breads

    Soep

    • Pompoen

    • Spinazie

    • Courgette en komkommer

    • Champignons

    • Toscaanse tomatensoep


    Koude broodjes

    • Maanzaadbroodje met gerookte zalm en kruidenkaas

    • Haverbroodje met Italiaanse ham en zongedroogde tomaatjes

    • Vloerbroodje met salade van tonijn en perzik

    • Waldkorn broodje met kippenwit, curry en rucola

    • Sandwich met gebraiseerde ham en mosterdboter

    • Briochebroodje met eenden mousse en uienconfituur

    • Croissant met brie en perensiroop

    • Wrap met krabsalade, babyleaf en salsa


    Warme broodjes

    • Panini met kip en kaas

    • Slice of pizza

    • Broodje met pesto en mozzarella

    • Bruschetta met tomaat

    • Croque monsieur


    1uur => 3 koude + 1 warm broodje p.p. en een soepbuffet

    1u30 => 4 koude + 2 warm broodje p.p. en een soepbuffet

Table food receptie

Een waaier van koude hapjes staat gepresenteerd op staantafels. Uw genodigden kunnen zich meteen tegoed doen aan een ruim assortiment hapjes dat varieert volgens de formule van uw keuze. Bediening is bij dit concept niet voorzien.

  • Quartet Tapas

    Keuze uit 3 thema’s.


    Quartet van Mediterrane tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Quartet van Noorse vis tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en

    kruiden

    • Pumpernickelbrood

  • Creatief & speels

    Combinatie van 3 verschillende tapas, afwisselend geplaatst op alle receptietafels.


    Trio van gekleurde hoorntjes

    gepresenteerd in een plexi display


    • Mousse van broccoli en stick met tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes


    Gevulde hartige broodmacarons

    • Rilette van zalm en Indische kruiden

    Provençaalse groenten en verse kwarkkaas

    Gerookte forel, dille en foreleitjes

    Tapenade van tomaat en room met fijne kruiden


    Noors brood

    • Gevuld met gerookte forelmousse

    • Gevuld met gerookte zalm

Fingerfood receptie

Fingerfood is de verzamelnaam voor verschillende koude en warme hapjes die u gewoon met uw handen eet. Een receptie met fingerfood is de ideale manier om veel verschillende hapjes aan uw gasten te serveren. U stelt zelf uw fingerfoodreceptie samen aan de hand van onderstaande formules. Bediening is voorzien.

  • Eenvoudig verrassend

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Pumpernickelbroodje met mousse van zalm,

    Avruga kaviaar en dille

    • Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas

    en gemarineerde tomaat

    • Soesje gevuld met een mousse van Breydelham

    en gerookte amandel

    • Wrap met een salade van krab, pittige salsa

    en icebergsalade

    • Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes

    • Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal,

    mayonaise en rose wasabi

    • Noors broodje met een mousse van forel en zalm


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Carré van Italiaanse pizza Royal

    • Croque Monsieur

    • Quiche Lorraine met Breydelspek

    • Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto

    • Bruchettini met tapenade van paprika

    en gesmolten geitenkaas

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje

    • Beignet van gevogelte met pittig pepersausje

    • Cigarittos met chorizo en zoetzure saus

    • Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus

    • Beignets van bloemkool met pestomayonaise

  • Originele toetsen

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise

    • Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas

    • Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas

    • Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico

    • Mini bagels met vispommades

    • Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin

    • Briochebroodje met een mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit

    • Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet

    van citroenjenever


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Clafoutis met garnalen en bieslook

    • Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus

    • Mini flammenkuchen met wilde zalm

    • Kruidig toastje met escargot en knoflook

    • Mini beefburgertje

    • Mini panini met brie en kip

    • Mini hotdog

    • Lauwwarme cake van krab en mango

    • Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus

    • Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney

    • Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry

    • Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise

    • Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers

    • Gepaneerde calamares met een remouladesausje

  • Eenvoudig verrassend speciaal

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille

    • Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat

    • Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel

    • Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade

    • Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes

    • Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi

    • Noors broodje met een mousse van forel en zalm


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Carré van Italiaanse pizza Royal

    • Croque Monsieur

    • Quiche Lorraine met Breydelspek

    • Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto

    • Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje

    • Beignet van gevogelte met pittig pepersausje

    • Cigarittos met chorizo en zoetzure saus

    • Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus

    • Beignets van bloemkool met pestomayonaise


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met

    tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte

    zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en

    pipet van Pineau de Charentes


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s,

    geserveerd met zure room en sjalot


  • Originele toetsen speciaal

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise

    • Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas

    • Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas

    • Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico

    • Mini bagels met vispommades

    • Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin

    • Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit

    • Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat,

    afgewerkt met pipet van citroenjenever


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Clafoutis met garnalen en bieslook

    • Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus

    • Mini flammenkuchen met wilde zalm

    • Kruidig toastje met escargot en knoflook

    • Mini beefburgertje

    • Mini panini met brie en kip

    • Mini hotdog

    • Lauwwarme cake van krab en mango

    • Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus

    • Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney

    • Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry

    • Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise

    • Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers

    • Gepaneerde calamares met een remouladesausje


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’

    uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing

    van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met

    tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte

    zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en

    pipet van Pineau de Charentes


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s,

    geserveerd met zure room en sjalot


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op

    beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met

    ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


Buffet à gogo

Een formule waarbij de gasten aanschuiven aan een uitgebreid koud en warm buffet en zich ‘à gogo’ kunnen bedienen van soep en voorgerecht tot dessert.

  • Buffet à gogo

    VOORGERECHTGEDEELTE (1 uur)


    Soep

    • Vissoepje met rouille, gemalen kaas en looktoast


    Koude voorgerechten

    • Carpaccio met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en olijfolie

    • Italiaanse ham met meloen en curry fruit chutney

    • Pasta salade met Breydelham, komkommer en tomaat

    • Tomaatjes gevuld met vissalade

    • Gazpacho van spinazie met gerookte paling en room van ‘garam masalla’

    • Salade van linzen met saucisse de Montbéliard

    • Gepocheerde roodbaarsfiletjes met agrumes en olijven

    • Salade en broodassortiment


    HOOFDGERECHTGEDEELTE (1 uur)


    Hoofdgerechten

    • Stoverij van lam met een honing-tijmsaus

    • Pasta met kalkoen, Thaise currysaus en paprika

    • Pot-au-feu van Noordzee vis met jonge groentjes


    DESSERTS (rondgang)

    • Crème brulée met speculoos

    • Chocomousse met rood fruit

    • Pastei Di Nata (Portugees bladerdeeggebakje)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Brasserie Events Finley rooftop bar Feestzaal

Feestzaal

  • Huwelijk
  • Huwelijks-ceremonie
  • Privéfeest
  • Bedrijfsfeest
  • Meeting & teambuilding
  • Uitstapjes

Meeting & teambuilding

  • Algemeen
  • Zalen
  • Formules
  • Activiteiten
  • Foto's
  • Contact

Contact

Zeedijk 261, 8370 Blankenberge T +32 (0)50 43 37 50 events@belgiumpier.be

Volg ons

Facebook Instagram
We maken gebruik van cookies.

Aan de hand van cookies verzamelen en analyseren wij en derde partijen informatie over je bezoek en verbeteren we jouw surfgedrag.

Door alle cookies te aanvaarden ben je verzekerd van een optimaal functioneren van onze website. Dit aanpassen aan je eigen voorkeuren kan via cookievoorkeuren instellen. Op onze pagina cookie policy kan je meer info vinden over ons cookiebeleid.

Alle cookies aanvaarden
Cookievoorkeuren instellen
Soorten cookies
Functionele cookies (noodzakelijk) ALTIJD INGESCHAKELD

Deze cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken. Hiervoor hoef je geen toestemming te geven.

Voorkeurscookies

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de site informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

Analytische cookies

Wij raadplegen de gebruikersstatistieken van onze website via Google Analytics. Hiervoor worden een aantal cookies geladen wanneer u de site bezoekt. Via deze cookies kunnen wij, nagaan hoeveel bezoekers onze website raadplegen en bepaalde demografische gegevens (bv. land van oorsprong) verzamelen. Wij houden uw IP-adres bij. Ook worden de gegevens voor een duur van 50 maanden bijgehouden.

Cookievoorkeur wijzigen