Belgium Pier Privefeest logo
T +32 (0)50 43 37 50
  • Algemeen
  • Zalen
  • Formules
  • Instawall
  • Virtualtour
  • Contact
Belgium Pier Privefeest logo
Privéfeest | Formules
  • Algemeen
  • Zalen
  • Formules
  • Instawall
  • Virtualtour
  • Contact
Home
Formules

Maak uw keuze
  • Aperitieformules
  • Lunches
  • Seating diner
  • Standing diner
  • Walking diner
  • Specials
  • Dessert mogelijkheden

Table food receptie

Een waaier van koude hapjes staat gepresenteerd op staantafels. Uw genodigden kunnen zich meteen tegoed doen aan een ruim assortiment hapjes dat varieert volgens de formule van uw keuze. Bediening is bij dit concept niet voorzien.

  • Quartet tapas

    Keuze uit 3 thema’s.


    Quartet van Mediterrane tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Quartet van Noorse vis tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en

    kruiden

    • Pumpernickelbrood

  • Creatief & speels

    Combinatie van 3 verschillende tapas, afwisselend geplaatst op alle receptietafels.


    Trio van gekleurde hoorntjes

    gepresenteerd in een plexi display


    • Mousse van broccoli en stick met tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes


    Gevulde hartige broodmacarons

    • Rilette van zalm en Indische kruiden

    Provençaalse groenten en verse kwarkkaas

    Gerookte forel, dille en foreleitjes

    Tapenade van tomaat en room met fijne kruiden


    Noors brood

    • Gevuld met gerookte forelmousse

    • Gevuld met gerookte zalm

Fingerfood receptie

Fingerfood is de verzamelnaam voor verschillende koude en warme hapjes die u gewoon met uw handen eet. Een receptie met fingerfood is de ideale manier om veel verschillende hapjes aan uw gasten te serveren. U stelt zelf uw fingerfoodreceptie samen aan de hand van onderstaande formules. Bediening is voorzien.

  • Eenvoudig verrassend

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Pumpernickelbroodje met mousse van zalm,

    Avruga kaviaar en dille

    • Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas

    en gemarineerde tomaat

    • Soesje gevuld met een mousse van Breydelham

    en gerookte amandel

    • Wrap met een salade van krab, pittige salsa

    en icebergsalade

    • Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes

    • Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal,

    mayonaise en rose wasabi

    • Noors broodje met een mousse van forel en zalm


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Carré van Italiaanse pizza Royal

    • Croque Monsieur

    • Quiche Lorraine met Breydelspek

    • Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto

    • Bruchettini met tapenade van paprika

    en gesmolten geitenkaas

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje

    • Beignet van gevogelte met pittig pepersausje

    • Cigarittos met chorizo en zoetzure saus

    • Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus

    • Beignets van bloemkool met pestomayonaise

  • Originele toetsen

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise

    • Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas

    • Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas

    • Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico

    • Mini bagels met vispommades

    • Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin

    • Briochebroodje met een mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit

    • Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet

    van citroenjenever


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Clafoutis met garnalen en bieslook

    • Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus

    • Mini flammenkuchen met wilde zalm

    • Kruidig toastje met escargot en knoflook

    • Mini beefburgertje

    • Mini panini met brie en kip

    • Mini hotdog

    • Lauwwarme cake van krab en mango

    • Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus

    • Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney

    • Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry

    • Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise

    • Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers

    • Gepaneerde calamares met een remouladesausje

  • Eenvoudig verrassend speciaal

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille

    • Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat

    • Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel

    • Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade

    • Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes

    • Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi

    • Noors broodje met een mousse van forel en zalm


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Carré van Italiaanse pizza Royal

    • Croque Monsieur

    • Quiche Lorraine met Breydelspek

    • Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto

    • Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje

    • Beignet van gevogelte met pittig pepersausje

    • Cigarittos met chorizo en zoetzure saus

    • Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus

    • Beignets van bloemkool met pestomayonaise


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met

    tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte

    zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en

    pipet van Pineau de Charentes


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s,

    geserveerd met zure room en sjalot


  • Originele toetsen speciaal

    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise

    • Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas

    • Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas

    • Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico

    • Mini bagels met vispommades

    • Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin

    • Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit

    • Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat,

    afgewerkt met pipet van citroenjenever


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Clafoutis met garnalen en bieslook

    • Bun met kebab van kip en kruidige bechamelsaus

    • Mini flammenkuchen met wilde zalm

    • Kruidig toastje met escargot en knoflook

    • Mini beefburgertje

    • Mini panini met brie en kip

    • Mini hotdog

    • Lauwwarme cake van krab en mango

    • Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter

    • Hartig wafeltje seizoensgewijs gevuld


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus

    • Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney

    • Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry

    • Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise

    • Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers

    • Gepaneerde calamares met een remouladesausje


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’

    uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing

    van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met

    tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte

    zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en

    pipet van Pineau de Charentes


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s,

    geserveerd met zure room en sjalot


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op

    beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met

    ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


  • Oesterbar

    Geef een extra dimensie aan uw receptie met een oesterbar. Dagverse oesters worden gepresenteerd op een rollend buffet en door een van onze chefs à la minute geserveerd. We voorzien 2 oesters per persoon.

Amuses combi receptie

Amuses Combi is een receptievorm waarbij een combinatie van fingerfood en kleine gerechtjes geserveerd wordt. Ideaal om de smaakpapillen te prikkelen als voorafje of bij de organisatie van een stand-alone receptie waarbij u uw gasten

verwent met een gevarieerd en verrassend hapjes- en amusespalet.

  • Lucratieve combinatie

    FINGERFOOD HAPJES


    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille

    • Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde

    tomaat

    • Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel

    • Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade

    • Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes

    • Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi

    • Noors broodje met een mousse van forel en zalm


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Carré van Italiaanse pizza Royal

    • Croque Monsieur

    • Quiche Lorraine met Breydelspek

    • Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto

    • Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas

    • Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje

    • Beignet van gevogelte met pittig pepersausje

    • Cigarittos met chorizo en zoetzure saus

    • Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus

    • Beignets van bloemkool met pestomayonaise



    AMUSE GERECHTJES


    Small Coupiles

    Koude en warme gerechtjes in kleine porseleinen schaaltjes

    • Tonnetje met rilette van schelvis op een tzatziki van komkommer en dille

    • Seizoen pastei met tartaar van ananas en mango,

    afgewerkt met een stick van Coppa di Parma

    • Filetje van sprot met rode biet, mousse van geitenkaas en pijpuitjes

    • Tagliatelle met gepocheerde zalm

    • Blini met gerookte Noorse zalm, ui, peterselie en zure room

    • Spaanse paella met filet van witte heek

    • Ovenschaaltje met lasagne van zalm

    • Gevuld baby krabbetje met garnalen

    • Spinaziesoepje “Florentine” met blokjes Breydelham

    • Tabouleh met citrusvruchten, keftaballetje van gevogelte en

    citroenvinaigrette

    • Risotto met Parmezaanse kaas, champignons

    en een gebakken kwartelfiletje


    Verrines

    Gevulde glaasjes

    • Relish van erwtjes met zachte wasabi en grijze garnaaltjes

    • Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje

    • Gazpacho van tomaat met geroosterde pijnboompitjes en basilicumolie

    • Salade van quinoa met zuiderse groentjes, rozijntjes

    en gepocheerde roodbaarsfilet

    • Italiaanse ham met meloen, curry fruit chutney

    en pipet met Pineau de Charentes

    • Mousse van eend met confit van rode ui en peperkoek crumble

    • Concassé van ratatouillegroentjes met mozzarella en basilicum

    • Ketchup van wortel met tempura garnaal in wasabikorst

  • Lucratieve combinaties special

    FINGERFOOD HAPJES


    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Pumpernickelbroodje met mousse van zalm, Avruga kaviaar en dille

    • Mediterrane cake met een mousse van geitenkaas en gemarineerde tomaat

    • Soesje gevuld met een mousse van Breydelham en gerookte amandel

    • Wrap met een salade van krab, pittige salsa en icebergsalade

    • Kuipje met een salade van Noordzeevis en rivierkreeftjes

    • Peertje met een mousse van Gorgonzola en walnoot

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal, mayonaise en rose wasabi

    • Noors broodje met een mousse van forel en zalm


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Carré van Italiaanse pizza Royal

    • Croque Monsieur

    • Quiche Lorraine met Breydelspek

    • Mini panini met bacon, cheddar en crème van tomatenpesto

    • Bruchettini met tapenade van paprika en gesmolten geitenkaas

    • Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen

    Plates Warme prikhapjes

    • Gefrituurde gnocchi met tomaat, mozzarella en pestosausje

    • Beignet van gevogelte met pittig pepersausje

    • Cigarittos met chorizo en zoetzure saus

    • Balletjes van witte heek met kruiden en tartaarsaus

    • Beignets van bloemkool met pestomayonaise


    AMUSE GERECHTJES


    Small Coupiles

    Koude en warme gerechtjes in kleine porseleinen schaaltjes

    • Tonnetje met rilette van schelvis op een tzatziki van komkommer en dille

    • Seizoen pastei met tartaar van ananas en mango, afgewerkt met een stick van Coppa di Parma

    • Filetje van sprot met rode biet, mousse van geitenkaas en pijpuitjes

    • Tagliatelle met gepocheerde zalm

    • Blini met gerookte Noorse zalm, ui, peterselie en zure room

    • Spaanse paella met filet van witte heek

    • Ovenschaaltje met lasagne van zalm

    • Gevuld baby krabbetje met garnalen

    • Spinaziesoepje “Florentine” met blokjes Breydelham

    • Tabouleh met citrusvruchten, keftaballetje van gevogelte en citroenvinaigrette

    • Risotto met Parmezaanse kaas, champignons en een gebakken kwartelfiletje


    Verrines

    Gevulde glaasjes

    • Relish van erwtjes met zachte wasabi en grijze garnaaltjes

    • Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje

    • Gazpacho van tomaat met geroosterde pijnboompitjes en basilicumolie

    • Salade van quinoa met zuiderse groentjes, rozijntjes en gepocheerde roodbaarsfilet

    • Italiaanse ham met meloen, curry fruit chutney en pipet met Pineau de Charentes

    • Mousse van eend met confit van rode ui en peperkoek crumble

    • Concassé van ratatouillegroentjes met mozzarella en basilicum

    • Ketchup van wortel met tempura garnaal in wasabikorst


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s, geserveerd met zure room en sjalot


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes

  • Smakelijk gebundeld

    FINGERFOOD HAPJES


    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise

    • Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas

    • Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas

    • Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico

    • Mini bagels met vispommades

    • Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin

    • Briochebroodje met eeb mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit

    • Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet van

    citroenjenever


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Clafoutis met garnalen en bieslook

    • Mini flammenkuchen met wilde zalm

    • Kruidig toastje met escargot en knoflook

    • Mini beefburgertje

    • Mini panini met brie en kip

    • Mini hotdog

    • Lauwwarme cake van krab en mango

    • Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter

    • Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus

    • Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney

    • Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry

    • Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise

    • Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers

    • Gepaneerde calamares met een remouladesausje


    AMUSE GERECHTJES


    Small Coupiles

    Koude en warme gerechtjes in kleine porseleinen schaaltjes

    • Carpaccio van zalm, gravad-lax kruiden, vinaigrette van citroen en ‘micro-leaves’

    • Cilindertje van eendenlever, rood fruit en crumble van peperkoek

    • Sushi in nori met wakame zeewier en wasabinootje, afgewerkt met een pipet met sojasaus

    • Tonnetje met tartaar van zalm en een zalfje van wortel en gember

    • Tabouleh met tonijn mi-cuit

    • Ragout van Sint-Jakobnootjes met gekonfijte tomaat en spinazie

    • Hutsepot van winterse groenten met stukje witte pens

    • Stoofpotje van varkenswang en appeltjes

    • Vissoepje met stick van scampi

    • Smeus van aardappel met zure room, ui en bieslook, grijze garnalen en mousselinesaus

    • Asperges of schorseneren (volgens het seizoen) op z’n Vlaams met gepocheerde tongschar


    Verrines

    Gevulde glaasjes

    • Thaise salade van kip, krab en mango met een stick van roze garnalen

    • Gelei van martini rosso met citrusvruchten en snippers Ganda ham

    • Pachadi van rode biet met krielcoquilles en ‘micro-leaves’

    • Koud soepje van spinazie met gerookte paling en Garam Masala room



  • Smakelijk gebundeld special

    FINGERFOOD HAPJES


    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Kuipje gevuld met tomaat garnaal en limoenmayonaise

    • Zakouski met guacamole en gemarineerde gamba

    • Wrap gevuld met gerookte zalm, dille en kruidenkaas

    • Kuipje met chutney van mango, gerookte eend en tartaar van ananas

    • Mediterrane focaccia met tapenade van tomaat, mozzarella en aceto balsamico

    • Mini bagels met vispommades

    • Kuipje met tzatziki van komkommer, rilette van vis en pipet van gin

    • Briochebroodje met een mousse van eend, pipet van port en seizoen fruit

    • Kuipje gevuld met mousse van krab, geitenkaas en tomaat, afgewerkt met pipet van

    citroenjenever


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Clafoutis met garnalen en bieslook

    • Mini flammenkuchen met wilde zalm

    • Kruidig toastje met escargot en knoflook

    • Mini beefburgertje

    • Mini panini met brie en kip

    • Mini hotdog

    • Lauwwarme cake van krab en mango

    • Mini bouché met krielcoquilles in kruidenboter

    • Hartig wafeltje met een vulling volgens het seizoen


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Scampi in tempura van wasabi met zoetzure saus

    • Brickdeeg met gans en sinaasappel, dip van curry fruit chutney

    • Indische keftaballetjes van gevogelte met een dressing van ‘Vadouvan’ curry

    • Parelhoenvleugeltjes met pepermayonaise

    • Krokantjes van varkensfilet met kaas en pepers

    • Gepaneerde calamares met een remouladesausje


    AMUSE GERECHTJES


    Small Coupiles

    Koude en warme gerechtjes in kleine porseleinen schaaltjes

    • Carpaccio van zalm, gravad-lax kruiden, vinaigrette van citroen en ‘micro-leaves’

    • Cilindertje van eendenlever, rood fruit en crumble van peperkoek

    • Sushi in nori met wakame zeewier en wasabinootje, afgewerkt met een pipet met sojasaus

    • Tonnetje met tartaar van zalm en een zalfje van wortel en gember

    • Tabouleh met tonijn mi-cuit

    • Ragout van Sint-Jakobnootjes met gekonfijte tomaat en spinazie

    • Hutsepot van winterse groenten met stukje witte pens

    • Stoofpotje van varkenswang en appeltjes

    • Vissoepje met stick van scampi

    • Smeus van aardappel met zure room, ui en bieslook, grijze garnalen en mousselinesaus

    • Asperges of schorseneren (volgens het seizoen) op z’n Vlaams met gepocheerde tongschar


    Verrines

    Gevulde glaasjes

    • Thaise salade van kip, krab en mango met een stick van roze garnalen

    • Gelei van martini rosso met citrusvruchten en snippers Ganda ham

    • Pachadi van rode biet met krielcoquilles en ‘micro-leaves’

    • Koud soepje van spinazie met gerookte paling en Garam Masala room


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’ uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s, geserveerd met zure room en sjalot


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en pipet van Pineau de Charentes

  • Culinair club

    FINGERFOOD HAPJES


    Breadbites

    Hapjes op een bodempje van deeg

    • Canapé met ganzenlever en paarse vijg

    • Cannelito met zalfje van eend, crumble van noten en Coppa di Parma

    • Cakeje van mango met krab met een krabmousse en tomaatparels

    • Tonijnsalade met tonijn mi-cuit met Medina kruiden

    • Blini met mousse van zure room, Avruga kaviaar en dille

    • Cannelé van zalm met dille en roomkaas


    Hotties

    Warme ovenhapjes

    • Quiche van jonge prei met schijfjes gravad lax

    • Croque van rozijnenbrood met zalm en geitenkaas

    • Brioche van wijngaardslakjes en knoflookboter

    • Mini croissant met bacon en kaas

    • Tortilla met kip ‘Tikka Masalla’

    • Tarte tatin van ui met ganzenlever

    • Tosti van lam met Raz-el-Hanout kruiden


    Plates

    Warme prikhapjes

    • Gepaneerde Nobashi garnaal met mayonaise van Vadouvan curry

    • Spiesjes van inktvis met dipsausje van knoflook

    • Yakitori van gevogelte met zoetzure saus van mango

    • Pakora met spinkrab, krokante groentjes en sausje van Indische curry

    • Scampi in een krokant jasje van aardappel met wasabimosterd

    • Acras van kabeljauw met sausje van lichte yoghurt


    AMUSE GERECHTJES


    Small Coupiles

    Koude en warme gerechtjes in kleine porseleinen schaaltjes

    • Cilindertje van ganzenlever met 3 structuren van rood fruit

    • Plakjes handgesneden gravad lax met aardappeltje met kaviaarroom

    • Torentje van taboulez Raz-el-Hanout en tonijn mi-cuit

    • Gepocheerde oester met spinazie en mousselinesausje

    • Onze eigen visie op vitello tonato

    • Quinoa salade met cranberries en parelhoen ballontin

    • Pot au feu van scampi in champagne roomsaus met venkel

    • Duo van coquilles met curry mayonaise en tartaar van mango en ananas

    • Langzaam gegaarde lamsheupjes met seizoen groentjes

    • Bisque van langoustine met stick van tijgergarnaal uit Madagaskar

    • Kalfszwezerikjes in een sausje van truffel

    • Pavé van ombervis op een risotto parmegiano

    • Ravioli van artisjok en pecorini in een heldere bouillon van champignons


    Verrines

    Gevulde glaasjes

    • Cocktail van kreeft met basilicumolie en krabsnippers

    • Gazpacho van knolselder en truffel met stick van Coppa di Parma

    • Bloody mary met een oester, gemarineerd zeewier en wodka pipet

    • Tartaar van Atlantische zalm met crumble van mediterraan brood

    • Salade uit de Perigore streek met truffel en gekonfijte eendenmaagjes

    • Koude ravioli met kaas, Chatka kingkrab en shishu purple


    Bij een ‘special’ versie kunt u naast de keuze van de hapjes nog een extra keuze maken uit onderstaande ‘table food’ mogelijkheden.


    Gevulde macarons

    • Chocolade en ganzenlever

    • Geitenkaas en Spaanse peper

    • Wortel en komijn

    • Paprika en Parmezaanse kaas


    Quartet van Mediterrane Tapas

    • Zongedroogde tomaatjes

    • Duo van groene en zwarte olijfjes

    • Mini Chorizo

    • Dobbelsteentjes van Griekse fetakaas

    • Hompjes rozemarijn focaccia brood


    Quartet van Breughel Tapas

    • Dobbelsteentjes van ‘potjesvleesch’

    uit Veurne in citroen aspic

    • Witte pensjes in een dressing

    van zachte mosterd

    • Blokjes Oud Brugge kaas

    • Gemarineerde haring

    • Hompjes notenbrood


    Trio van gekleurde hoorntjes

    • Mousse van broccoli en stick met

    tomaatberrie

    • Zalmmousse, afgewerkt met gerookte

    zalm en dille

    • Salade van kip en saffraan en

    pipet van Pineau de Charentes


    Moluga kaviaar

    • Russische Moluga kaviaar met blini’s,

    geserveerd met zure room en sjalot


    Quartet van Noorse Vis Tapas

    • Kubusjes van warm gerookte zalm

    • Mosseltjes in citroenvinaigrette en dille

    • Zachte haringfilet gerookt op

    beukenhout en olie

    • Gemarineerde rivierkreeftjes met

    ‘gravad lax’ dressing en kruiden

    • Pumpernickelbrood


  • Oesterbar

    Geef een extra dimensie aan uw receptie met een oesterbar. Dagverse oesters worden gepresenteerd op een rollend buffet en door een van onze chefs à la minute geserveerd. We voorzien 2 oesters per persoon.

Ons aanbod

Wanneer de tijd gelimiteerd is, kan u kiezen voor een van onze lunchformules. We stellen drie mogelijkheden aan u voor waarbij de gerechten steeds op een vlotte manier aan uw gasten geserveerd worden. Let wel, lunches zijn enkel ’s middags verkrijgbaar.

  • Simpelweg lekker

    Soep

    Dagsoep van de chef met broodjes


    Hoofdgerecht

    • Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes

    • Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus

    • Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille

  • Een dagje aan zee

    Soep

    Dagsoep van de chef met broodjes


    Hoofdgerecht

    • Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes

    • Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus

    • Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille


    Dessert

    • Mousse van Belgische melkchocolade

    • Coupe vanille

    • Wafel met boter en suiker

  • Beleven is genieten

    Voorgerecht

    • Salade met gerookte zalm

    • Salade met Italiaanse ham en meloen

    • Salade met geitenkaas, honing en nootjes


    Hoofdgerecht

    • Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes

    • Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus

    • Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille


    Dessert

    • Mousse van Belgische melkchocolade

    • Coupe vanille

    • Wafel met boter en suiker

  • Beleef het op zee

    Voorgerecht

    • Filet van zalm met basilicumpuree, prei en nantuasaus

    • Vissoep met garnaaltjes, looktoast en rouille

    • Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en salade


    Hoofdgerecht

    • Filet van kabeljauw met aardappelgratin, seizoen groenten en wittewijnsaus

    • Varkenshaasje met gestoofde krielaardappeltjes, boonrolletje, worteltjes en sausje van peper en whisky

    • Pladijsfilet met Zeebrugs patatje, mousselinesaus en groene groentjes


    Dessert

    • Moelleux van chocolade met een bolletje vanille-ijs

    • Sorbet van het seizoen

    • Italiaanse tiramisu

Ons aanbod

Laat uw gasten de voeten onder tafel schuiven en genieten van een drie-, vier- of vijfgangendiner. Een seatingdinner geeft een stijlvolle uitstraling aan uw feest of event en zorgt voor een goede balans aan tafel. U kiest tussen drie menu’s die graderen van een lekkere en kwalitatieve Franse keuken met ons marktmenu tot een luxemenu met gastronomische allures. Deze menu’s zijn telkens verkrijgbaar in drie-, vier of vijf gangen.


3 gangen

Voorgerecht* - Hoofdgerecht – Dessert


4 gangen

Soep - Voorgerecht* - Hoofdgerecht – Dessert


5 gangen

Soep - Voorgerecht* - Tussendoortje - Hoofdgerecht – Dessert


(*) Keuze uit warm of koud voorgerecht

  • Marktmenu

    SOEP


    • Spinazie & ricotta

    Soepje van jonge spinazie met gevogelte vélouté

    en focaccia brood met opgeklopte room van kruidenricotta

    en tuinkruiden

    • Witloof & rivierkreeftjes

    Romige soep van Belgisch witloof met snippers van

    witloof en rivierkreeftjes, op smaak gebracht met

    Hoegaarden bier

    • Asperges & ham*

    Soep van asperges met dobbelsteentjes van beenham

    en chiffonade van asperges, geserveerd met een ovenwarme

    brioche

    (*) In de winterperiode worden de asperges vervangen door schorseneren


    VOORGERECHT KOUD


    • Gerookte zalm & quiche van prei

    Op houtskool gerookte zalmfilet met tartaar van

    tomaat en dille, lauwwarm taartje van prei met warm

    gerookte kruidenzalm

    • Gedroogde Savoie ham

    Gedroogde ham uit de Savoie met een waaier van

    meloen, kommetje gevuld met pasta pesto en gemarineerde

    tomaat met mozzarellaparels


    VOORGERECHT WARM


    • Zalm & scampi

    Filet van gepocheerde zalm met gebakken scampi,

    mousseline van basilicum en een

    nantuasaus met tomaat, bieslook en sjalotjes

    • Witte heek

    Op vel gebaken witte heek met een puree met karnemelk,

    prei en grijze garnaal,

    gepocheerd eitje, romige wittewijnsaus met Noilly

    Prat en een krokantje van Parmezaan


    TUSSENDOORTJE


    • Mango en framboos

    Sorbet van sappige mango met bosframbozen en

    kletskop van munt

    • Framboos

    Sorbet van zuurzoete frambozen met kletskop van

    framboos

    • Groene appel

    Sorbet van groene appel met crumble van speculoos


    HOOFDGERECHT


    • Varkenshaasje

    Varkenshaasje met een saus van Wostyn mosterd, aardappelgratin met reblochonkaas, duxelle van champignons en boonrolletje met spek

    • Kalkoen

    Filet van kalkoen met een saus van truffel, aardappelmousseline en seizoen groentjes

    • Rode poon

    Filet van rode poon met gewokte Indiase groentjes,

    gratin van aardappel en sausje van vadouvan curry

    • Schelvis

    Filet van gebakken schelvis met een ratatouillepannetje

    van courgette, paprika, aubergine, tomaat en gestoofde

    krielaardappeltjes


    DESSERT


    • Ananas en kokos

    Carpaccio van fijne sneetjes ananas met roomijs van

    kokosmelk en shot van Batida de Coco

    • Citroentaart met zijn sorbet

    Citroentaart met Italiaanse meringue, pipet van

    limoncello en sorbet van zachte calamansi limoen

    • Warme Peer & frangipane

    Lauwwarm taartje van stoofpeer en frangipane, bolletje

    roomijs van gekarameliseerde amandelen en krokante

    kletskop

  • Banketmenu

    DEGUSTATIE SOEP


    • Ravioli en groene asperges

    Grote ravioli gevuld met kreeft en een velouté van groene asperges, op smaak gebracht met platte peterselie en koriander

    • Bouillabaisse van zeevruchten

    Scampi, krielcoquilles en kokkels in een pittig bouillabaisse, geserveerd met toast van knoflook, rouille en gemalen kaas

    • Witloof en truffel

    Witloofsoepje met rilletjes van witloof en Coppa di Parma, op smaak gebracht met tapenade van truffel


    VOORGERECHT KOUD


    • Zalmtartaar en krabklauw

    Tartaar met een duo van Atlantische zalm gekruid met olijfolie en citroen, crumble van wasabinootjes, Kingkrab in kruidenolie en vinaigrette van avruga kaviaar

    • Tongschar en wortel

    Filet van gestoomde tongschar met zalfje van wortel en gember, krokante brunoise van paprika en kruidenolie met

    kurkuma


    VOORGERECHT WARM


    • Rogfilet en krielcoquilles

    Rogfilet met krielcoquilles, gemarineerde tomaat en spinazie, asperges omwikkeld met gerookte zalm en mousseline van citrusfruit

    • Goudmakreel

    Op vel gebakken filet van goudmakreel met tuingroenten, romig sausje van groene pepertjes en Rieslingwijn


    TUSSENDOORTJE


    • Mango en framboos

    Sorbet van sappige mango met bosframbozen en kletskop van munt

    • Framboos

    Sorbet van zuurzoete frambozen met kletskop van framboos

    • Groene appel

    Sorbet van groene appel met crumble van speculoos


    HOOFDGERECHT


    • Zadelbiefstuk van lam

    Pavé van lamszadel op een taartje van polderaardappel en gerookte knoflook, carrousel van groene groenten en een lamsjus met acaciahoning en wilde tijm

    • Parelhoen

    Suprême van parelhoen met een saus van truffel, gratin van polderaardappel met Oud Brugge kaas, duxelle van champignons en fagot van groene boontjes

    • Kabeljauw

    Rugstuk van kabeljauw met een feuilletée-taartje van prei en wortel, broccolipuree en sausje van Chardonnaywijn

    • Pavé van snoek

    Snoekpavé met gevulde artisjokbodem op Bretoense wijze, gedraaide worteltjes, flan van aardappel en een saus van witte wijn en peperbolletjes


    DESSERT


    • Soufflé grand marnier

    IJssoufllé met grand marnier, coulis van abrikoos, gekonfijte kumquats, mousse van witte chocolade en crumble van chocolademeringue

    • Nougat

    Cilinder van nougat uit Montelimar met een krokante mengeling van pistache en amandel

    • Karamel en appel

    Lauwwarme tarte tatin met crème anglaise, roomijs van gekarameliseerde amandelen en een Brugse kletskop

  • Succesmenu

    DEGUSTATIE SOEP


    • Ravioli en groene asperges

    Grote ravioli gevuld met kreeft en een velouté van groene asperges, op smaak gebracht met platte peterselie en koriander

    • Bouillabaisse van zeevruchten

    Scampi, krielcoquilles en kokkels in een pittig bouillabaisse, geserveerd met toast van knoflook, rouille en gemalen kaas

    • Witloof en truffel

    Witloofsoepje met rilletjes van witloof en Coppa di Parma, op smaak gebracht met tapenade van truffel


    VOORGERECHTEN KOUD


    • Sint-Jacobsnoot en grijze garnalen

    Sint-Jacobsnootjes met een mousse van krab, grijze handgepelde garnalen en een tartaar van courgette en tomaat

    • Tonijn en pomme moscovite

    Fijne plakjes tonijn mi-cuit met medina kruiden, zalfje van aubergines, lauwwarme aardappel in de pel met een mousselinesaus, grijze garnalen en avruga kaviaar

    • Rilette en Thais

    Kleine rilette van Sardines met lauwwarme zeebaars, rucolasalade en een dressing van citroen en roze pepers


    VOORGERECHTEN WARM


    • Zeebaars en pijlinktvisjes

    Zeebaarsfilet op een puree van artisjok met een luchtige citroenmousseline, pijlinktvisjes met mediterrane kruiden, clamschelpjes en roze pompelmoes

    • Reuzetijgergarnaal uit Madagaskar

    Tijgergarnalen uit Madagaskar met zuiderse aromaten, taartje van brickdeeg en Provençaalse groenten

    • Langoustines en witte heek

    Langoustines op een puree van gemarineerde tomaat, gebakken pavé van witte heek op étuvée van lamsoren* en een saus van Indische saffraan

    (*) Enkel in het seizoen verkrijgbaar


    TUSSENDOORTJE


    • Oester & limoen

    Oester ‘creuse 00’ op wakame zeewier, gelei van wilde tijm en sorbet van calamansi limoen

    • Coquilles en champagne

    Sorbet van champagne met een carpaccio van coquilles, gedroogde appelblokjes en munt

    • Gemarineerde zalm en limoen

    Fijne plakjes gemarineerde zalm met dillekruiden en sorbet van limoen


    HOOFDGERECHT


    • Filet van hert

    Filet van hert met een saus van graantjesmosterd en pinot noir, gratin met aardpeer, puree van savooikool en wortel met gekonfijte varkenswang

    • Tamme eendenfilet

    Magret van wijfjeseend met gedroogde Italiaanse ham, sausje van sinaasappel, puree van knolselder en een étuvée van groene groentjes

    • Lamskroontje en zwezerik

    Kroontje van texels lam met Coppa di Parma, brochette van zwezerik, sausje van dragon, doperwtjes en tomaatparels, geprakte aardappel en mousselinesaus

    • Rugstuk van heilbot

    Filet van heilbot met kasteelaardappeltjes, waaier van seizoen groenten, handgepelde Zeebrugse garnalen en een mousselinesaus met limoen


    DESSERT


    • Bittere chocolade en zoete mango

    Cacaoboon gevuld met een mousse van bittere chocolade, kern van hazelnoten en zoute karamel en een coulis van cassis, frambozen en snippers pepermunt

    • Tweemaal framboos

    Misérable met Madagaskar vanille en frambozen, zalfje van bosfruit en sorbet van frambozen opgesmukt met een macaron

    • Mangolissimo

    Mousse van mascarpone en kokos met een hart van mango , tartaar van ananas en mango, coulis van passievrucht en afgewerkt met een shot Batida de Coco

Standing diner

The best of both worlds. Bij een standingdinner genieten uw gasten van de flexibele en ongedwongen sfeer bij een walkingdinner en het comfort van bediend te worden aan tafel. Het diner bestaat uit 10 gangen waarbij uw gasten kleine gerechtjes geserveerd krijgen en dit volgens een vast menu. Voor dit trendy concept voorzien we dan ook – naast het culinair aspect – een aangepaste setting waarbij uw gasten kunnen plaatsnemen aan hoge bartafels en in lounge corners. De menumogelijkheden zijn gradueel opgemaakt van lekkere gerechtjes die passen in het seizoens- en marktaanbod tot hoogstaande luxecomposities.

  • Lekker samenspel

    Koude creaties

    2 gerechten

    • Buffelmozzarella & pesto…

    Parels van zachte mozzarella op een veeg van pesto met kerstomaatjes

    en mousse van basilicum

    • Tartaar van zalm & gazpacho aspic…

    Pachadi van wortel en gember met kruidige tartaar van Noorse zalm,

    aspic van gazpacho en crumble van wasabi


    Soepje

    1 gerecht

    • Jonge spinazie & Breydelham…

    Romig soepje van spinazie afgewerkt met garam masala specerijen en kubusje

    van gesmoorde Breydelham


    Warme ontdekking

    2 gerechten

    • Witte heek & schaaldierenpuree…

    Op vel gebakken witte heek met puree van schaaldieren & een mousselinesaus

    met roze pompelmoes

    • Spaanse paella met chorizo…

    Spaanse paella met roodbaarsfilet, gebakken kip en mediterrane kruiden


    Duo van vlees

    2 gerechten

    • Ragout van gevogelte…

    Malse gevogeltefilet in een romig sausje van champignons en zijn bouillon,

    krielaardappeltjes en groene tuingroenten

    • Varkenshaasje & graantjesmosterd…

    Varkenshaasje met een saus van Wostyn mosterd, ragout van jonge boontjes,

    gerookt spek en gestoofde sjalotjes


    Zoete afsluiter

    3 gerechten

    • Gestoofde appel & karamel…

    Normandise van appeltjes en karamel in een puddingtaart

    met ‘fudge’ schaafsel

    • Kriekjes in clafoutis…

    Clafoutis van zoete kriekjes met pipet van kriekbier en coulis van rood fruit

    • Pasteïs de nata…

    Ovenwarm Portugees bladerdeeg gebakje

  • Genotvol collectief

    Koude creaties

    2 gerechten

    • Gerookte zalm & groene sojabonen…

    Opera van zalm met zijn mousse, geblancheerde sojabonen en een vinaigrette

    van mierikswortel

    • Delicatessen uit Japan…

    Combinatie van sushi met nori en shashimi van tonijn, wakamé zeewier met

    een pipet van soja en crumble van wasabi


    Soepje

    1 gerecht

    • Rivierkreeftjes & venkel…

    Romige vissoep met rivierkreeftjes en een brunoise van venkel


    Warme ontdekking

    2 gerechten

    • Scampi kerala masala…

    Scampi met een sausje van kokosnoot en vadouvan masala, fondue van prei en

    een brunoise van verse ananas

    • Snoekbaars & ratatouille…

    Filet van snoekbaars op een ratatouille van zuiderse groenten,

    gekonfijt tomaatje en dragon


    Duo van vlees

    2 gerechten

    • Kwartelfilet & tartiflette…

    Zacht gebakken kwartelfilet met een tartiflette van aardappel, reblochon kaas

    en mediterrane kruiden

    • Truffel & risotto…

    Gebakken hamburgertje met een sausje van truffel en risotto met parmigiano


    Zoete afsluiter

    3 gerechten

    • Framboos & amandel: amandelbiscuit gedrenkt in kirsch met frambozen en vanille saus

    • Tiramisu: tiramisu met een pipet van amaretto en gepocheerde peertjes

    • Moelleux van bittere chocolade: mals chocoladecakeje, lauwwarm geserveerd

  • Delicieuze schakels

    Koude creaties

    2 gerechten

    • Ganzenlever & bosfruit

    Cilindertjes van ganzenlever met rood fruit en crumble van speculoos

    • Tonijn & courget

    Fijne plakjes tonijn ‘mi-cuit’ met quinoa, courgette gemarineerd in olijfolie en

    groene kruiden


    Soepje

    1 gerecht

    • Kreeft & armagnac

    Romige kreeftensoep verrijkt met een vleugje armagnac


    Warme ontdekking

    2 gerechten

    • Coquille & limoen: coquilles met vadouvan vinaigrette van limoen en koriander, carpaccio van

    coquilles en kingkrab

    • Zeebaars met pijlinktvis: gebakken zeebaars met een fondue van lamsoortjes* en kleine venusschelpen,

    pijlinktvisjes en kruidenolie met kurkuma,

    (*) enkel in het seizoen verkrijgbaar


    Duo van vlees

    2 gerechten

    • Parelhoen & morieljes: suprême van parelhoen, saus met morieljes, asperges en champignons

    • Lam met kool en bacon: filetje van melklam met een fondue van groene kool en bacon, aardappelkransje


    Zoete afsluiter

    3 gerechten

    • Trio van geaffineerde kaasjes: selectie van kazen met konfijt van vijgen, gedroogd fruit en flûte van rozijn en noten

    • Croustillant van 3 chocolades: krokantje met 3 chocolades en brunoise van mango, mini macarons en rood fruit

    • Tiramisu met aardbeien: boudoirs in koffie-amaretto met fijngesneden aardbeien en espuma van mascarpone


Place 2 Cook

Beleef een ganse avond culinair plezier met ons walkingdinner concept. Deze originele formule bestaat uit drie delen waarbij vloeiend van het ene luik naar het andere wordt genavigeerd.


We starten bij het voorgerecht en eindigen met een dessertgedeelte. De gasten maken als het ware een culinaire wandeling doorheen de verschillende gerechten en bedienen zichzelf. De gerechten worden telkens geserveerd op degustatiebordjes, in kleinere porties dus, waardoor iedereen vrij kan nemen wat hij/zij wenst. Tijdens het hoofdgerecht gaan onze chefs met dagverse ingrediënten aan de slag en worden de gerechten à la minute klaargemaakt en voor u geserveerd.


Deze ‘live-cooking’ zorgt voor extra entertainment en is een ware foodexperience voor uw gasten. Een walkingdinner duurt ongeveer 3 uren. Onze verschillende concepten zijn gradueel opgemaakt zodat u steeds een formule vindt die past bij uw event of feest.

  • Alpha concept

    VOORGERECHT GEDEELTE


    The Foodies

    Maak 3 keuzes

    • Salade met toast van escargots en knoflookboter

    • Quiche van prei met gerookte zalm en ‘micro-leaves’

    • Yakitori van gevogelte met zoetzure mango pickels

    • Krielcoquilles met tomaat en spinazie

    • Acras van kabeljauw met slaatje van courgettetartaar

    • Gevuld krabbetje met garnalen

    • Lasagne van zalm

    • Zeebrugs patatje met mousselinesausje en grijze garnalen


    Het Soepbuffet

    Maak 2 keuzes

    • Vélouté soepje ‘Agnes Sorel’ met Parijse champignons en kalkoen

    • Spinazie soepje ‘Florentine’ met luchtige ricotta room

    • Toscaanse tomatensoep met brunoise van paprika

    • Soepje van asperges met lente-uitjes*

    • Roomsoep van pompoen met gember

    • Crème van courgette en komkommer met brunoise van courgette

    en zongedroogde tomaat


    The Food Towers

    Maak 4 keuzes

    • Tonnetje met tzatziki van komkommer, rilette van schelvis, dille en citroen

    • Pasta pesto met staartjes van rivierkreeftjes en espuma van paprika

    • Cremeux van erwt en wasabi met grijze garnaaltjes en groene scheutjes

    • Cocktail van lengfilet, mimosa salade van ei en kerstomaatjes

    • Zalfje van gerookte zalm, tartaar van tomaat en stick van tijgergarnaal

    • Filetje van sprot, blokjes rode biet, geitenkaasmousse en pijpuitjes

    • Gazpacho van tomaat met pijnboompitjes en basilicum olie

    • Mousse van eend, konfijt van paarse vijg en seizoen fruit

    • Slaatje tagliatelle met gerookte zalm, stukje gepocheerde zalm

    en gribiche saus


    HOOFDGERECHT GEDEELTE


    Live Cooking buffet - The Wok

    Maak 2 keuzes

    • Macaroni ‘Carbonara’ met champignons en baconsnippers

    • Fusili met zachte gekruide tomatenroomsaus en Toscaanse groenten

    • Penne in groenten tajine met honing en zachte kruiden

    • Penne met kalkoen, paprika en Thaise currysaus

    • Fusili met gorgonzolasaus, walnoot, peer en blokjes Breydel ham

    • Macaroni in pesto roomsaus met venusschelpen “Con Vongole”


    Live Cooking buffet - Tepan Yaki

    Maak 2 keuzes

    • Mini hamburgertjes met wedges van gekruide aardappel in de pel

    • Medaillon van kalkoen met gegratineerde bloemkool en broccoli

    • Kippenhaasjes in roomsaus met Malabarpeper, whisky,

    spek en aardappelgratin

    • Biefstukje met ragout van aardappelblokjes, groene boontjes en knoflook

    • Varkenshaasje met mediterrane ratatouille en bearnaisesaus

    • Zalmbrochettes met paprika en Kantonese rijst

    • Groenten burgers met groene groentjes en sausje van rode pesto


    Buffet - The Komforen

    Maak 3 keuzes

    Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet

    • Hoevekip met groentjes en krielaardappeltjes met champignonsaus

    • Kalfsblokjes op bourgondische wijze met spek, zilveruitjes en Bourgognewijn

    • Lomo van varken ‘Masala’ met tomaat, ui en spek

    • Vlaamse rundstoverij met Orval bier, compote van appel en krielaardappeltjes

    • Hartje van witte heek in nantuasaus met schaaldieren en groentjes

    • Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel

    • Osso Bucco van kalkoenschenkel met groenten

    • Spaanse paella met kip, chorizo en schaaldieren

    • Griekse moussaka van aubergines en lamsgehakt

    • Lasagne met groentjes


    (*) enkel in het seizoen verkrijgbaar

  • Beta concept

    VOORGERECHT GEDEELTE


    The Foodies

    Maak 3 keuzes

    • Salade met toast van escargots en knoflookboter

    • Quiche van prei met gerookte zalm en ‘micro-leaves’

    • Yakitori van gevogelte met zoetzure mango pickels

    • Krielcoquilles met tomaat en spinazie

    • Acras van kabeljauw met slaatje van courgettetartaar

    • Gevuld krabbetje met garnalen

    • Ovenschaaltje met lasagne van zalm

    • Zeebrugs patatje met mousselinesausje en grijze garnalen


    Het Soepbuffet

    Maak 2 keuzes

    • Crème van witte asperges met kruidenroom en grijze garnaaltjes*

    • Velouté van groene peultjes, room van tuinkruiden en blokjes Breydel ham

    • Pompoensoepje met schartongfilet en Rodenbach bier

    • Soepje van kalkoen met truffel, gestoofde paddenstoeltjes en baconsnippers

    • Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en knoflooktoast

    • Helder soepje van bospaddenstoelen met reepjes kruidenpannenkoek

    • Oosters soepje van kokos met Thaise curry en kippenreepjes


    The Food Towers

    Maak 4 keuzes

    • Tonnetje met tzatziki van komkommer, rilette van schelvis, dille en citroen

    • Pasta pesto met staartjes van rivierkreeftjes en espuma van paprika

    • Cremeux van erwt en wasabi met grijze garnaaltjes en groene scheutjes

    • Cocktail van lengfilet, mimosa salade van ei en kerstomaatjes

    • Zalfje van gerookte zalm, tartaar van tomaat en stick van tijgergarnaal

    • Filetje van sprot, blokjes rode biet, geitenkaasmousse en pijpuitjes

    • Gazpacho van tomaat met pijnboompitjes en basilicum olie

    • Mousse van eend, konfijt van paarse vijg en seizoen fruit

    • Slaatje tagliatelle met Atlantische zalm, stukje gepocheerde zalm en gribiche saus


    HOOFDGERECHT GEDEELTE


    Live Cooking buffet - The Wok

    Maak 2 keuzes

    • Macaroni ‘Carbonara’ met champignons en baconsnippers

    • Fusili met zachte gekruide tomatenroomsaus en Toscaanse groenten

    • Penne in groenten tajine met honing en zachte kruiden

    • Penne met kalkoen, paprika en Thaise currysaus

    • Fusili met gorgonzolasaus, walnoot, peer en blokjes Breydel ham

    • Macaroni in pesto roomsaus met venusschelpen “Con Vongole”


    Live Cooking buffet - Tepan Yaki

    Maak 2 keuzes

    • Mini hamburgertjes met wedges van gekruide aardappel in de pel

    • Medaillon van kalkoen met gegratineerde bloemkool en broccoli

    • Kippenhaasjes in roomsaus met Malabarpeper, whisky, spek en aardappelgratin

    • Biefstukje met ragout van aardappelblokjes, groene boontjes en knoflook

    • Varkenshaasje met mediterrane ratatouille en bearnaisesaus

    • Zalmbrochettes met paprika en Kantonese rijst

    • Groenten burgers met groene groentjes en sausje van rode pesto


    Buffet - The Komforen

    Maak 3 keuzes

    Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet

    • Hoevekip met groentjes en krielaardappeltjes met champignonsaus

    • Kalfsblokjes op bourgondische wijze met spek, zilveruitjes en Bourgognewijn

    • Lomo van varken ‘Masala’ met tomaat, ui en spek

    • Vlaamse rundstoverij met Orval bier, compote van appel en krielaardappeltjes

    • Hartje van witte heek in nantuasaus met schaaldieren en groentjes

    • Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel

    • Osso Bucco van kalkoenschenkel met groenten

    • Spaanse paella met kip, chorizo en schaaldieren

    • Griekse moussaka van aubergines en lamsgehakt

    • Lasagne met groentjes

    The Plates Maak 3 keuzes

    Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...

    • Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum

    • Bavarois van zalm met sojabonen op en roggebroodje

    • Terrine van coquilles met een remouladesaus, appelkappertjes en toast

    • Huzarensalade met boontjes en op hout gerookte haringfilet

    • Seizoen meloen met Ganda ham, pipet van Pineau de Charentes en curry fruit chutney

  • Gamma concept

    VOORGERECHT GEDEELTE


    The Foodies

    Maak 3 keuzes

    • Truffelhamburgertjes op risotto van wilde bospaddenstoelen

    • Lasagne van Atlantische zalm met limoenroom

    • Op vel gebakken witte heek op een puree van karnemelk en grijze garnalen

    • Mosselen met gemarineerde tomaat en koriander

    • Oester met zachte kruidenboter, fondue van spinazie en knoflook

    • Hutsepot van knolgroenten met gekonfijte varkenswangetjes

    • Crème Brulée van ganzenlever met appel en gerookte eendenborst

    • Compote van appel met schijfjes gebakken bloedworst


    Het Soepbuffet

    Maak 2 keuzes

    • Crème van witte asperges met kruidenroom en grijze garnaaltjes*

    • Velouté van groene peultjes, room van tuinkruiden en blokjes Breydel ham

    • Pompoensoepje met schartongfilet en Rodenbach bier

    • Soepje van kalkoen met truffel, gestoofde paddenstoeltjes en baconsnippers

    • Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en knoflooktoast

    • Helder soepje van bospaddenstoelen met reepjes kruidenpannenkoek

    • Oosters soepje van kokos met Thaise curry en kippenreepjes


    The Food Towers

    Maak 4 keuzes

    • Tartaar van Atlantische zalm met crumble van mediterraan brood

    • Ratatouille met gepocheerde pladijs en crumble van spek

    • Wakame zeewier met sushi van nori en kreeft, pipetje met soja en wasabi

    • Zalfje van wortel en gember met gepocheerde tongschar en groene kruiden

    • Concassé van tomaat met grijze garnaaltjes en aspic van gazpacho

    • Koude cappuccino van koriander en spinazie, gerookte paling en ‘garam masala’

    • Glaasje met gelei van martini rosso, agrumes en snippers Ganda Ham

    • Salade van Noordzee krab met mango en paprika , kroepoek van wasabi

    • Op hout gerookte zalm, saus Alain Chapel, avruga kaviaar & micro-leaves


    HOOFDGERECHT GEDEELTE


    Live Cooking buffet - The Wok

    Maak 2 keuzes

    • Macaroni ‘Carbonara’ met champignons en baconsnippers

    • Fusili met zachte gekruide tomatenroomsaus en Toscaanse groenten

    • Penne in groenten tajine met honing en zachte kruiden

    • Penne met kalkoen, paprika en Thaise currysaus

    • Fusili met gorgonzolasaus, walnoot, peer en blokjes Breydel ham

    • Macaroni in pesto roomsaus met venusschelpen “Con Vongole”


    Live Cooking buffet - Tepan Yaki

    Maak 2 keuzes

    • Mini hamburgertjes met wedges van gekruide aardappel in de pel

    • Medaillon van kalkoen met gegratineerde bloemkool en broccoli

    • Kippenhaasjes in roomsaus met Malabarpeper, whisky, spek en aardappelgratin

    • Biefstukje met ragout van aardappelblokjes, groene boontjes en knoflook

    • Varkenshaasje met mediterrane ratatouille en bearnaisesaus

    • Zalmbrochettes met paprika en Kantonese rijst

    • Groenten burgers met groene groentjes en sausje van rode pesto


    Buffet - The Komforen

    Maak 3 keuzes

    Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet

    • Hoevekip met groentjes en krielaardappeltjes met champignonsaus

    • Kalfsblokjes op bourgondische wijze met spek, zilveruitjes en Bourgognewijn

    • Lomo van varken ‘Masala’ met tomaat, ui en spek

    • Vlaamse rundstoverij met Orval bier, compote van appel en krielaardappeltjes

    • Hartje van witte heek in nantuasaus met schaaldieren en groentjes

    • Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel

    • Osso Bucco van kalkoenschenkel met groenten

    • Spaanse paella met kip, chorizo en schaaldieren

    • Griekse moussaka van aubergines en lamsgehakt

    • Lasagne met groentjes


    The Plates

    Maak 3 keuzes

    Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...

    • Carpaccio van zalm, aardappeltje met kaviaar room

    • Fijne plakjes Gravad Lax, blini met zijn zalfje en ‘avruga’ kaviaar

    • Cilindertje van ganzenlever met structuren van rood fruit en crumble van peperkoek

    • Cannelloni van gerookte zalm met rivierkreeftjes

    • Pachadi van rode biet met krielcoquilles en geitenkaas

    • Gevuld krabbetje op een chiffonade van krokante ijsbergsalade

    • Torentje van tabouleh met citrusvruchten en bonito tonijn mi-cuit

  • Delta concept

    VOORGERECHT GEDEELTE


    The Foodies

    Maak 3 keuzes

    • Salade met toast van escargots en knoflookboter

    • Quiche van prei met gerookte zalm en ‘micro-leaves’

    • Yakitori van gevogelte met zoetzure mango pickels

    • Krielcoquilles met tomaat en spinazie

    • Acras van kabeljauw met slaatje van courgettetartaar

    • Gevuld krabbetje met garnalen

    • Ovenschaaltje met lasagne van zalm

    • Zeebrugs patatje met mousselinesausje en grijze garnalen


    Het Soepbuffet

    Maak 2 keuzes

    • Vélouté soepje ‘Agnes Sorel’ met Parijse champignons en kalkoen

    • Spinazie soepje ‘Florentine’ met luchtige ricotta room

    • Toscaanse tomatensoep met brunoise van paprika

    • Soepje van asperges met lente-uitjes*

    • Roomsoep van pompoen met gember

    • Crème van courgette en komkommer met brunoise van courgette en zongedroogde tomaat


    The Food Towers

    Maak 4 keuzes

    • Tonnetje met tzatziki van komkommer, rilette van schelvis, dille en citroen

    • Pasta pesto met staartjes van rivierkreeftjes en espuma van paprika

    • Cremeux van erwt en wasabi met grijze garnaaltjes en groene scheutjes

    • Cocktail van lengfilet, mimosa salade van ei en kerstomaatjes

    • Zalfje van gerookte zalm, tartaar van tomaat en stick van tijgergarnaal

    • Filetje van sprot, blokjes rode biet, geitenkaasmousse en pijpuitjes

    • Gazpacho van tomaat met pijnboompitjes en basilicum olie

    • Mousse van eend, konfijt van paarse vijg en seizoen fruit

    • Slaatje tagliatelle met Atlantische zalm, stukje gepocheerde zalm en gribiche saus


    (*) enkel in het seizoen verkrijgbaar


    HOOFDGERECHT GEDEELTE


    Live Cooking buffet - The Wok

    Maak 2 keuzes

    • Kippenhaasje in ‘vadouvan’ currysaus met paprika, courgette en Chinese kool

    • Gewokte scampi in een getomateerde witte wijnsaus met Toscaanse kruiden

    • Tijgergarnaal met jonge prei, appel en sausje van curry en kokos

    • Traag gegaarde lam met boontjes, aardappeltjes, honing en saus van tijm


    Live Cooking buffet - Tepan Yaki

    Maak 2 keuzes

    • Borstjes van jonge kwartel met rösti

    • Barberie wijfjeseend met tartiflette van reblochon en spek

    • Filet van kangoeroe met mediterrane gekruide aardappeltjes en portsaus

    • Irish Rib-Eye met flan van champignons en pepersausje

    • Filet van parelhoen met gratin van bloemkool en broccoli

    • Filet pure met fagot van boontjes en spek

    • Lamsheupje met mediterrane kruiden en gratin dauphinois


    Buffet - The Komforen

    Maak 3 keuzes

    Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet

    • Langzaam gegaarde lamsbout ‘7 uur’ in eigen jus

    • Zeebaarsfilet op een ratatouille van Zuiderse groentjes

    • Reuzetijgergarnalen uit Madagaskar met ‘vadouvan’ massala

    • Canadese coquilles met fondue van prei en gemarineerde tomaat

    • Kalfszwezerik met morieltjes en champagne roomsaus


    The Plates

    Maak 3 keuzes

    Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...

    • Salade caprese met tomaat, mozzarella en basilicum

    • Bavarois van zalm met sojabonen op en roggebroodje

    • Terrine van coquilles met een remouladesaus, appelkappertjes en toast

    • Huzarensalade met boontjes en op hout gerookte haringfilet

    • Seizoen meloen met Ganda ham, pipet van Pineau de Charentes en curry fruit chutney

  • Omega concept

    VOORGERECHT GEDEELTE


    The Foodies

    Maak 3 keuzes

    • Truffelhamburgertjes op risotto van wilde bospaddenstoelen

    • Lasagne van Atlantische zalm met limoenroom

    • Op vel gebakken witte heek op een puree van karnemelk en grijze garnalen

    • Mosselen met gemarineerde tomaat en koriander

    • Oester met zachte kruidenboter, fondue van spinazie en knoflook

    • Hutsepot van knolgroenten met gekonfijte varkenswangetjes

    • Crème Brulée van ganzenlever met appel en gerookte eendenborst

    • Compote van appel met schijfjes gebakken bloedworst


    Het Soepbuffet

    Maak 2 keuzes

    • Crème van witte asperges met kruidenroom en grijze garnaaltjes*

    • Velouté van groene peultjes, room van tuinkruiden en blokjes Breydel ham

    • Pompoensoepje met schartongfilet en Rodenbach bier

    • Soepje van kalkoen met truffel, gestoofde paddenstoeltjes en baconsnippers

    • Bouillabaisse van Noordzeevis met rouille en knoflooktoast

    • Helder soepje van bospaddenstoelen met reepjes kruidenpannenkoek

    • Oosters soepje van kokos met Thaise curry en kippenreepjes


    The Food Towers

    Maak 4 keuzes

    • Tartaar van Atlantische zalm met crumble van mediterraan brood

    • Ratatouille met gepocheerde pladijs en crumble van spek

    • Wakame zeewier met sushi van nori en kreeft, pipetje met soja en wasabi

    • Zalfje van wortel en gember met gepocheerde tongschar en groene kruiden

    • Concassé van tomaat met grijze garnaaltjes en aspic van gazpacho

    • Koude cappuccino van koriander en spinazie, gerookte paling en ‘garam masala’

    • Glaasje met gelei van martini rosso, agrumes en snippers Ganda Ham

    • Salade van Noordzee krab met mango en paprika , kroepoek van wasabi

    • Op hout gerookte zalm, saus Alain Chapel, avruga kaviaar & micro-leaves


    (*) enkel in het seizoen verkrijgbaar



    HOOFDGERECHT GEDEELTE


    Live Cooking buffet - The Wok

    Maak 2 keuzes

    • Kippenhaasje in ‘vadouvan’ currysaus met paprika, courgette en Chinese kool

    • Gewokte scampi in een getomateerde witte wijnsaus met Toscaanse kruiden

    • Tijgergarnaal met jonge prei, appel en sausje van curry en kokos

    • Traag gegaarde lam met boontjes, aardappeltjes, honing en saus van tijm


    Live Cooking buffet - Tepan Yaki

    Maak 2 keuzes

    • Borstjes van jonge kwartel met rösti

    • Barberie wijfjeseend met tartiflette van reblochon en spek

    • Filet van kangoeroe met mediterrane gekruide aardappeltjes en portsaus

    • Irish Rib-Eye met flan van champignons en pepersausje

    • Filet van parelhoen met gratin van bloemkool en broccoli

    • Filet pure met fagot van boontjes en spek

    • Lamsheupje met mediterrane kruiden en gratin dauphinois

    Buffet - The Komforen Maak 3 keuzes

    Vis- en vleesgerechten die in de keuken worden bereid en geserveerd aan het buffet

    • Langzaam gegaarde lamsbout ‘7 uur’ in eigen jus

    • Zeebaarsfilet op een ratatouille van Zuiderse groentjes

    • Reuzetijgergarnalen uit Madagaskar met ‘vadouvan’ massala

    • Canadese coquilles met fondue van prei en gemarineerde tomaat

    • Kalfszwezerik met morieltjes en champagne roomsaus


    The Plates

    Maak 3 keuzes

    Rondgang van gerechtjes tijdens het hoofdgerecht gedeelte...

    • Carpaccio van zalm, aardappeltje met kaviaar room

    • Fijne plakjes Gravad Lax, blini met zijn zalfje en ‘avruga’ kaviaar

    • Cilindertje van ganzenlever met structuren van rood fruit en crumble van peperkoek

    • Cannelloni van gerookte zalm, rivierkreeftjes en flinterdunne ananas

    • Pachadi van rode biet met krielcoquilles en geitenkaas

    • Gevuld krabbetje op een chiffonade van krokante ijsbergsalade

    • Torentje van tabouleh met citrusvruchten en bonito tonijn mi-cuit

Voor speciale gelegenheden hebben we enkele originele concepten die voor een bijzonder en vooral smakelijk intermezzo zorgen. Kies de formule die het best past bij het feest dat u wilt plannen.

Sweet amuse

Een receptie waarbij een assortiment zoetigheden in de vorm van een amuse aan uw gasten geserveerd worden. Uw gasten krijgen een waaier aan overheerlijke desserts voorgeschoteld uit de banketbakkerskeuken, aangevuld met een verfrissende sorbet.

  • Een zoete receptie...

    Sweet bites

    • Frangipane

    • Carré confituur

    • Eclairs

    • Brownie

    • Baba au rhum

    • Cannelés

    • Rochers


    Amuse dessertjes

    • Mousse van bittere chocolade

    • Slaatje van vers fruit met munt en sinaas

    • Bosvruchtenmousse met meringue

    • Rijstpap met een crumble van speculoos


    Zoete gebakjes

    • Clafoutis van krieken met amandelen

    • Javanais van mokka en boter

    • Miserable met frambozen

    • Chocoladetaartje met pistaches

    • Bretoens appeltaartje


    Verfrissing

    • Sorbet van mango

    • Sorbet van groene appel

    • Sorbet van framboos

    • Sorbet van limoen

    • Sorbet van passievrucht

Vintage fast food

Een no-nonsense formule waarbij uw gasten ongedwongen genieten van rechttoe rechtaan fast food dat geserveerd wordt zoals op een receptie. Het aanbod is een mix van koude en warme snacks in een kleine portie zodat de gasten alles kunnen proeven.

  • Fun, eat, party...

    Ovenhapjes

    • Slice van heerlijke pizza

    • Mini croque monsieur

    • Americain hotdogs

    • Mini cheese burgers

    • Kleine pitta broodjes

    • Kleine pasta bolognaise


    Frituur delicaat

    • Brochettes met pittige dipsaus

    • Mini garnaalkroketjes

    • Bakje friet met mayonaise

    • Chicken nuggets ‘cajun’


    Koude tradities

    • Toast cannibal

    • Blini met krabsalade

    • Gevulde sandwich met kruidenkaas

    • Mexicaanse wrap met avocado

    • Boerenstutte met rauwe ham en mosterd

    • Brood met hoofdvlees en pickles

Buffet à gogo

Een formule waarbij de gasten aanschuiven aan een uitgebreid koud en warm buffet en zich ‘à gogo’ kunnen bedienen van soep en voorgerecht tot dessert.

  • Gezellig tafelen...

    Soep

    • Vissoepje met rouille , gemalen kaas en looktoast


    Koude voorgerechten

    • Carpaccio met Parmezaanse kaas, zongedroogde tomaten en olijfolie

    • Italiaanse ham met meloen en curry fruit chutney

    • Pasta salade met Breydelham, komkommer en tomaat

    • Tomaatjes gevuld met vissalade

    • Gazpacho van spinazie met gerookte paling en room van ‘garam masalla’

    • Salade van linzen met saucisse de Montbéliard

    • Gepocheerde roodbaarsfiletjes met agrumes en olijven

    • Salade en broodassortiment


    Hoofdgerechten

    • Stoverij van lam met een honing-tijmsaus

    • Pasta met kalkoen, Thaise currysaus en paprika

    • Pot-au-feu van Noordzee vis met jonge groentjes


    Desserts (rondgang)

    • Crème brulée met speculoos

    • Chocomousse met rood fruit

    • Pastei Di Nata (Portugees bladerdeeggebakje)

Een zoete afsluiter...

  • Cookies & sweets

    Een selectie zoete versnaperingen die op tafel geplaatst worden na het hoofdgerecht. We kiezen steeds voor lekkere (zoete) knabbels die perfect passen bij een kopje koffie of thee.

  • The classics

    We gaan rond met een selectie van verschillende desserts in mini-vorm, 3 per persoon. De klassieke banketbakkerskeuken is onze inspiratiebron. Denken we hierbij aan fruittaartjes, forêt-noir, javanais, miserable & diverse gebakjes met bavarois & biscuit.

  • Prestige

    Deze dessertformule combineert een dessertbuffet en een rechtstreekse bediening aan de gasten. Het dessertgedeelte wordt hier opgedeeld in drie luiken. Het geheel is een weelde aan desserts die voor de perfecte afsluiter zorgt van een walkingdinner of voor een vloeiende overgang naar het volgende luik van uw feest of event.


    Chariot - rollend buffet

    Een trendy dessertwagentje uitgerust met vuurfonteinen en kleurvlammen presenteert een luxueus assortiment aan zoete verleidingen. Het assortiment bestaat uit kleine dessertjes, gaande van fruittaartjes tot forêt-noir, javanais, miserable & diverse gebakjes met bavarois en biscuit.


    Sorbet

    Rondgang van een sorbet met volgende keuze:

    • Mango

    • Groene appel

    • Framboos

    • Limoen

    • Passievrucht


    Hotties

    Rondgang van een warm dessertje met volgende keuze:

    • Mini tarte tatin

    • Mini moelleux van chocolade

    • Pastei di nata (Portugees bladerdeegtaartje)

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Brasserie Events Finley rooftop bar Feestzaal

Feestzaal

  • Huwelijk
  • Huwelijks-ceremonie
  • Privéfeest
  • Bedrijfsfeest
  • Meeting & teambuilding
  • Uitstapjes

Privéfeest

  • Algemeen
  • Zalen
  • Formules
  • Instawall
  • Virtualtour
  • Contact

Contact

Zeedijk 261, 8370 Blankenberge T +32 (0)50 43 37 50 events@belgiumpier.be

Volg ons

Facebook Instagram
We maken gebruik van cookies.

Aan de hand van cookies verzamelen en analyseren wij en derde partijen informatie over je bezoek en verbeteren we jouw surfgedrag.

Door alle cookies te aanvaarden ben je verzekerd van een optimaal functioneren van onze website. Dit aanpassen aan je eigen voorkeuren kan via cookievoorkeuren instellen. Op onze pagina cookie policy kan je meer info vinden over ons cookiebeleid.

Alle cookies aanvaarden
Cookievoorkeuren instellen
Soorten cookies
Functionele cookies (noodzakelijk) ALTIJD INGESCHAKELD

Deze cookies zijn minimaal nodig om de website goed te laten werken. Hiervoor hoef je geen toestemming te geven.

Voorkeurscookies

Voorkeurscookies zorgen ervoor dat de site informatie kan onthouden die van invloed is op het gedrag en de vormgeving van de website, zoals de taal van uw voorkeur of de regio waar u woont.

Analytische cookies

Wij raadplegen de gebruikersstatistieken van onze website via Google Analytics. Hiervoor worden een aantal cookies geladen wanneer u de site bezoekt. Via deze cookies kunnen wij, nagaan hoeveel bezoekers onze website raadplegen en bepaalde demografische gegevens (bv. land van oorsprong) verzamelen. Wij houden uw IP-adres bij. Ook worden de gegevens voor een duur van 50 maanden bijgehouden.

Cookievoorkeur wijzigen