Formules
Bij een lunchmenu nemen uw gasten plaats aan tafel en worden ze bediend. Onze chefs hebben telkens een menu samengesteld waarbij bewust gekozen is voor lichte gerechten. Het lunchmenu is telkens verkrijgbaar in een versie met twee- of drie gangen.
Menu's
-
Simpelweg lekker
Soep
Dagsoep van de chef met broodjes
Hoofdgerecht
• Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes
• Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus
• Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille- Menu met drankenpakket 1: €27,00 pp
- Menu met drankenpakket 2: €32,00 pp
- Menu met drankenpakket 3: €37,00 pp
€22
-
Een dagje aan zee
Soep
Dagsoep van de chef met broodjes
Hoofdgerecht
• Ardeens gebraad met seizoen groentjes, mosterdsaus en kroketjes
• Zalmfilet met prei, broccoli, aardappelgratin en wittewijnsaus
• Kalkoenbrochette met rijst en Provençaalse ratatouille
Dessert
• Mousse van Belgische melkchocolade
• Coupe vanille- Menu met drankenpakket 1: €32,00 pp
- Menu met drankenpakket 2: €37,00 pp
- Menu met drankenpakket 3: €42,00 pp
€27
-
Beleven is genieten
Voorgerecht
• Salade met gerookte zalm
• Salade met Italiaanse ham en meloen
• Salade met geitenkaas, honing en nootjes
Hoofdgerecht
• Vispannetje met wittewijnsaus en krielaardappelen
• Varkenshaasje met gestoofde krielaardappeltjes, boonrolletje, worteltjes en sausje van peper en whisky
• Pladijsfilet met Zeebrugs patatje, mousselinesaus en groene groentjes
Dessert
• Mousse van Belgische melkchocolade
• Coupe vanille- Menu met drankenpakket 1: €42,00 pp
- Menu met drankenpakket 2: €47,00 pp
- Menu met drankenpakket 3: €52,00 pp
€37
-
Beleef het op zee
Voorgerecht
• Filet van zalm met basilicumpuree, prei en nantuasaus
• Vissoep met garnaaltjes, looktoast en rouille
• Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas en salade
Hoofdgerecht
• Vispannetje met wittewijnsaus en krielaardappelen
• Varkenshaasje met gestoofde krielaardappeltjes, boonrolletje, worteltjes en sausje van peper en whisky
• Pladijsfilet met Zeebrugs patatje, mousselinesaus en groene groentjes
Dessert
• Mousse van Belgische melkchocolade
• Coupe vanille- Menu met drankenpakket 1: €45,00 pp
- Menu met drankenpakket 2: €50,00 pp
- Menu met drankenpakket 3: €55,00 pp
€40
-
Drankpakketten lunch
Pakket 1 (€ 5.00 pp)
- Water aan tafel
- Koffie & thee assortiment
Pakket 2 (€ 10.00 pp)
- Water aan tafel
- Frisdranken en tapbier
- Witte en rode wijn naar believen
- Koffie & thee assortiment
Pakket 3 (€ 15.00 pp)
- Aperitief: Glas cava 'Chic' of alcoholvrije mojito
- Water aan tafel
- Frisdranken en tapbier
- Witte en rode wijn naar believen
- Koffie & thee assortiment
€0.00
Een broodjeslunch is een ideale formule voor een lunchpauze tijdens een event. De broodjes worden aangeboden zoals op een receptie waarbij de gasten bediend worden. Hierbij is ook een soepbuffet voorzien waarbij de gasten de vrijheid hebben om nog een soep naar keuze bij te nemen.
-
Traditional breads
Soep
• Pompoen
• Spinazie
• Courgette en komkommer
• Champignons
• Toscaanse tomatensoep
Koude broodjes
• Maanzaadbroodje met gerookte zalm en kruidenkaas
• Haverbroodje met Italiaanse ham en zongedroogde tomaatjes
• Vloerbroodje met salade van tonijn en perzik
• Waldkorn broodje met kippenwit, curry en rucola
• Sandwich met gebraiseerde ham en mosterdboter
• Briochebroodje met eenden mousse en uienconfituur
• Croissant met brie en perensiroop
• Wrap met krabsalade, babyleaf en salsa
Warme broodjes
• Panini met kip en kaas
• Slice of pizza
• Broodje met pesto en mozzarella
• Bruschetta met tomaat
• Croque monsieur€21
Dit concept is de tegenhanger van het klassiek tafelen en geeft uw gasten de vrijheid om bijvoorbeeld te netwerken en zich te mengen onder de genodigden terwijl amusegerechtjes geserveerd worden. Ondertussen kan men ook al aanschuiven aan een buffet voor een hartigere portie. U kiest uit zes thema’s, gaande van Vlaamse klassiekers tot exotische wereldkeuken. Een walkinglunch duurt 1,5u en omvat 5 amusegerechtjes en 2 buffetten.
Walking lunches
-
Vlaams
Rondgang
• Glaasje met tomaat garnaal, mayonaise en dille
• Rolletjes van Breydelham en gekruide geitenkaas op een roggebroodje
• Brunoise van peer met een mousse van Achelse blauwkaas en peperkoek
• Salade van boontjes en gerookte haring met een dressing van rood fruit
• Sprotfiletjes met rode biet, pijpajuintjes en geitenkaas
• Glaasje met salade van pladijs met prei en spek, Brugse beschuit
• Verloren brood met witte pens en chutney van appel
• Zeebrugs patatje met zure room, garnalen en tartaarsaus
• Bladerdeeggebakje met mimosa van ei en aspergesBuffetten
• Ovengebakken ham met tuingroenten, boerenbrood en Tierenteyn graantjesmosterd
• Karnemelksmeus met prei en gebakken wijting filet
• Hutsepot van poldergroenten met gekonfijte varkenswangetjes€35
-
De Zee
Rondgang
• Pasta pesto met rivierkreeftjes, espuma van paprika en wasabinootje
• Focaccia met pittige tonijnsalade en stick van olijfjes
• Tartaar van zalm met wortelpuree, dille en citroen
• Gerookte heilbot met ui en peterselie, blini met zure room
• Salade van boontjes met krokant spek en gebakken wijting
• Gestoomde tongrolletjes met penne, gazpacho en basilicum vinaigrette
• Brunoise van courgette met mosselvlees en espuma van bisque
• Tonijn mi-cuit met een zalfje van aubergines en courgettesliertjes
• Tagliatelle van zalm met ui, tomaat en bieslookBuffetten
• Ratatouillegroentjes met gebakken roodbaarsfilet
• Zalmkubusje in Tierenteynse mosterdsaus en gestoofde venkel
• Pot-au-feu van Noordzee vis met brunoisegroentjes€35