Steven Goegebeur
Steven Goegebeur

U treedt in het huwelijksbootje, maar wil van deze bijzondere dag een unieke dag maken. Een gewone kerkdienst of ceremonie zijn niets voor u. U wil van het geven van het ja-woord geen saaie, maar een onvergetelijke gebeurtenis maken waar nog lang zal over nagepraat worden. Maar hoe? Hoe zorgt u ervoor dat u de genodigden zal verbazen, van hun sokken zal blazen, …


Wie kan deze droom mee waarmaken? Steven Goegebeur maakt van uw huwelijksceremonie een unieke belevenis waar u en uw genodigden nog jaren met de glimlach aan zullen terugdenken. U stapt al lachend in het huwelijksbootje… en door de rest van het leven. 

Ceremore - crop
Ceremoré

Bent u op zoek naar professionele ceremoniemeesters om uw huwelijk van thuis tot de feestzaal te begeleiden? Dan bent u bij Ceremoré aan het juiste adres. Wij nelen alle praktische zaken van u over en zorgen voor een vlot verkoop van uw huwelijksdag, zudat u en uw gasten volop kunnen genieten. Wij zijn een enthousiast en dynamisch duo met de juiste uitstraling om u en uw gasten te begeleiden. Alles wordt tot in de puntjes afgesproken en voorbereid. Neem een kijkje op onze website voor meer info.


Jong, creatief en professioneel, daar staan we voor!