Marie Laurens 356

Op het strand

Letterlijk met de voeten in het zand je ja-woord geven. Je hoeft er niet voor naar paradijselijke oorden te trekken. Het kan immers gewoon aan onze Belgische Kust. Nabij de Belgium Pier hebben we een mooi stukje strand geselecteerd dat zich perfect leent voor een romantische huwelijksceremonie. Ons team zorgt voor de volledige setting: een feeëriek strandpaviljoen, bijpassende stoelen, kortom het ganse tafereel zoals jij het wenst. Wil je aansluitend een receptie op het terras van Belgium Pier en een knallend dansfeest erachteraan? Wij geven vorm aan jouw mooiste dag!

Ceremonie Binnen Crop

Southport Sunset Lounge

Met een adembenemend zicht op zee en een prachtige horizon is onze Southport Sunset Lounge een tot de verbeelding sprekende locatie voor je huwelijksceremonie. Deze ruimte heeft een capaciteit tot 100 personen en is ideaal voor de dienst die jij in gedachten hebt. Was de ceremonie gepland op het strand, maar zit het weer niet mee? Dan verhuizen we de volledige schikking naar deze zaal waar je, eveneens met de nabijheid van de zee en hetzelfde idyllisch gevoel, kan trouwen met je geliefde.

Trouwboog 1

Op het terras

Elkaar eeuwige trouw beloven terwijl je je letterlijk 365 meter op zee bevindt? Met een huwelijksceremonie op ons buitenterras geniet je van een heerlijke zeebries terwijl het strand aan de ene kant en de zee aan de andere kant zich voor jou uitstrekt. Je maakt deze speciale dag compleet als je de ceremonie combineert met een prachtig huwelijksfeest. Na het bezegelen van jullie huwelijk flaneert het gezelschap makkelijk van de ene zaal naar de andere voor een aansluitende receptie, diner of dansfeest.