Steven Goegebeur Huge

Steven Goegebeur

U treedt in het huwelijksbootje, maar wil van deze bijzondere dag een unieke dag maken. Een gewone kerkdienst of ceremonie zijn niets voor u. U wil van het geven van het ja-woord geen saaie, maar een onvergetelijke gebeurtenis maken waar nog lang zal over nagepraat worden. Maar hoe? Hoe zorgt u ervoor dat u de genodigden zal verbazen, van hun sokken zal blazen, …

 

Wie kan deze droom mee waarmaken? Steven Goegebeur maakt van uw huwelijksceremonie een unieke belevenis waar u en uw genodigden nog jaren met de glimlach aan zullen terugdenken. U stapt al lachend in het huwelijksbootje… en door de rest van het leven. 

Mario

Mario Kelchtermans

Trouwen is GE-WEL-DIG, dat moet je gewoon doen!
Say Yes, I DO!


Je wil op die bijzondere dag een onvergetelijke ceremonie, en die verdient een persoonlijke aanpak

Mario Kelchtermans begeleidt reeds jaren koppels op dit bijzondere moment en gaat ceremonies voor zoals JIJ die wenst!

Als jullie kiezen voor elkaar, hoe willen jullie dan JA zeggen? Wie of wat is belangrijk voor jullie? 
Welk gevoel willen jullie in dat moment leggen? 
Vooral op een dag dat alles zo snel voorbij vliegt, wil Live 4 Love je zoveel mogelijk 'uit handen nemen' - en jullie verhaal vertellen zodat jij je huwelijksdag kan blijven koesteren als een mooi warm moment.

Iedereen wil een persoonlijke ceremonie, graag met wat humor ook, wat persoonlijke verhalen en getuigenissen ... 

En wie houdt de zenuwen van mama en papa onder controle? Wie leidt dit alles in goede banen? Reken hiervoor op Mario!

Je wil meer dan een handtekening zetten: even stilstaan, terugblikken en vooruitkijken. Je wil op een persoonlijke, symbolische en creatieve wijze vorm en inhoud geven.

Mario helpt jullie daarbij op een heel eigen manier! Met jullie verhaal, met veel liefde, een lach en een traan, en dat vooral heel spontaan. Geen tekstjes of clichés, geen stijf gedoe, maar zo een moment waar iedereen nadien het gevoel van heeft: dit hoorde er niet alleen bij, dit maakte een onvergetelijke start van jullie mooiste dag!